Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Type gimbal

3-assig

Geschikt voor type camera

Smartphone

Type stabilisatie

Elektrisch

Kleur

Zwart

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Fabrieksgarantie termijn

2 jaar

MPN Manufacturer Part Number

633020118

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Universeel

EAN

6970194086637

Categorieën

Elektronica Gimbals Camera's & Accessoires Camera-accessoires Gimbals & Accessoires

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: september 21, 2023 7:43 am Meer informatie
SKU: 9300000043071285 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Deze verbeterde versie van de alom befaamde en iconische Weebill S voor DSLR en Mirrorless camera’s, brengt ongeëvenaarde professionele mogelijkheden voor videografen. De Weebill 2 is ontworpen voor alle gangbare systeem- en spiegelreflexcamera’s. De Weebill 2 is de eerste gimbal met een ingebouwd en functierijk 2.88” HD flip-out touchscreen voor maximale controle.

INNOVATIEF EN DOORDACHT ONTWERP

De innovatieve Weebill 2 heeft een lichtgewicht frame met een sensationele industriële vormgeving en biedt optimale respons- en stabilisatiemogelijkheden dankzij de Infineon chip en het verbeterde algoritme wat beeldschokken vermindert. Videografen en filmmakers hebben de volledige controle over hun creativiteit dankzij het unieke en trendsettende HD flip-out touchscreen. De innovatieve Zhiyun MasterEye Visual Controller (standaard in de Weebill 2 PRO+ set) combineert de functies van beeldontvanger, monitor en afstandsbediening in één enkel apparaat.

ONGEKENDE STABILISATIE DANKZIJ DE INFINEON CHIP

De Weebill 2 is revolutionair dankzij het gebruik van de Infineon twee-filter interruptie vector splitting geëmbed in de chip. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde stabiliteit. In combinatie met de verbeterde motorprestaties en het algoritme, kan de Zhiyun Weebill 2 complexe analyses runnen om zo zeer accuraat de kleinste bewegingen vast te stellen en direct te compenseren, zelfs onder de meest extreme filmcondities!

EERSTE GIMBAL MET EEN HD FLIP-OUT SCHERM

De Weebill 2 is de eerste gimbal met een ingebouwd en functierijk 2.88” HD flip-out touchscreen voor maximale controle. Deze intuïtieve, draaibare en inklapbare interface zorgt voor verhoogde gebruikersinteractie en maakt het mogelijk om met een paar tikken op het scherm de meest gebruikte instellingen aan te passen. Via het touchscreen van de Weebill 2 kun je ook functies zoals one-touch SMART FOLLOW, TIMELAPSE en GESTURE CONTROL bedienen, zodat dit niet meer via de Zhiyun ZY PLAY app op je smartphone hoeft.

VERBETERD ERGONOMISCH DESIGN VOOR TOPPRESTATIES

De Zhiyun Weebill 2 heeft een ergonomisch, compact en duurzaam industrieel ontwerp met mooi gevormde lijnen, waardoor het een plezier is om de gimbal te gebruiken. De Weebill 2 heeft Zhiyun’s klassieke Sling Grip functionaliteit, waardoor de gebruiker naadloos kan wisselen naar onderhands filmen, zonder dat hier extensies voor nodig zijn, of dat de gimbal aangepast moet worden. De uitstekende gripfunctie maakt het mogelijk om laag boven de grond te filmen en zorgt ervoor dat je urenlang comfortabel kunt werken.

Mangroove.nl
Logo