Zanussi wasmachine ZWFN842TW

De Zanussi ZWFN842TW wasmachine beschikt over een vulgewicht van 8 kg wasgoed en heeft verschillende snelle programma’s. De Easy cyclus van 60 minuten is een geweldige allrounder en het snelle programma van 30 minuten is fijn voor kleinere ladingen. Voor een extra snelle was kan je kiezen voor de opfriscyclus.
CleanBoost en FlexiTime
Het CleanBoost 60 ºC-wasprogramma voegt stoom toe aan het einde van je wasprogramma om je favoriete kleding goed te reinigen. Met de FlexiTime-knop kan je de gekozen wasprogramma’s versnellen, zodat ze beter passen in je planning. Daarnaast geeft dit je extra controle over de programma’s.
EasyIron; minder kreukels
Tijdens het EasyIron wasprogramma wisselt de draairichting van de trommel, waardoor jouw kleding vrijer kan bewegen. Dit zorgt voor minder kreukels en vouwen en hoef je minder tijd te besteden achter de strijkplank.
Uitstellen van de wasprogramma’s
Uitgestelde start geeft je nog meer controle over je wasmachine. Je kunt de startuitstel met intervallen van één uur instellen zodat er op drukke dagen nooit lang natte kleren in de trommel blijven zitten.
Op zoek naar een wasmachine met een gemiddeld laadvermogen en handige opties om snel te wassen? Dan is deze Zanussi ZWFN842TW de perfecte keus voor jou!

 

Prijs: 409.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!