Zanussi was-droogcombinatie ZWDN863TW

Met deze vrijstaande Zanussi ZWDN863TW was/droogcombinatie kan je 8 kg wassen en tot 4 kg non-stop wassen en drogen. Dankzij het energielabel E en de AutoAdjust functie is deze was/droogcombinatie een goede keuze.
Tijd-, water- en energiebesparing
Dankzij de AutoAdjust functie bespaar je water, tijd en energie. Slimme sensoren in de trommel berekenen de grootte van de lading vuile was en passen automatisch de cyclustijd, energieverbruik én de hoeveelheid water aan. Beter voor je portemonnee en voor het milieu!
Stoomcyclus; snel opfrissen en minder kreukels
Door de stoomfunctie fris je jouw favoriete kleding op en verminder je kreukels. Zonder al dat strijkwerk hou je meer tijd over voor jezelf!
Inverter-motor (met 10 jaar garantie)
Door verbeterde technologie is het mogelijk om nog stiller te wassen (76 dB) en te drogen (76 dB), zo kan je ook laat op de avond/ ’s nachts nog even een was draaien. Daarnaast is de krachtige inverter-motor ook in staat steeds sneller te wassen. Was in een flits met de snelle was- of droogprogramma’s.
Op zoek naar een was/droogcombinatie en nog geen keuze gemaakt? Met keuze uit 14 programma’s zit er altijd een geschikte was- of droogprogramma bij voor jou.

 

Prijs: 749.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!