Zanussi warmtepompdroger ZDH8333P

Zanussi ZDH8333P warmtepompdroger
Deze droger van Zanussi heeft een droogcapaciteit van 8 kg en is bijzonder gebruiksvriendelijk. Tijd gestuurde programma's, startuitstel en de functie kreukvrij helpen je bij efficiënt én netjes drogen.
Programma's en functies van de Zanussi ZDH8333P warmtepompdroger
De programma's die je vind op de Zanussi ZDH8333P sluiten helemaal aan bij een druk leven met verschillende soorten was. Met name de functie strijkvrij is handig. Kleding kan bijvoorbeeld meteen gedragen worden, of netjes de kast in. De volgende programma's vind je op de Zanussi ZDH8333P:
Katoen
Synthetica
Mix
Strijkvrij
Wol
Dekbed
Opfrissen
Tijdgestuurd
Het instellen van deze programma's doe je met de bedieningsknoppen. Wil je je was drogen in bijvoorbeeld de daluren, dan kan je gebruik maken van het handige startuitstel. Op het display aan de voorzijde kan je precies aflezen hoe lang je was nog moet drogen en in welke programmafase de droger zit. Zodra jouw gewenste droogtegraad is bereikt, stopt de droger automatisch.
Unieke eigenschappen van de Zanussi ZDH8333P warmtepompdroger
De Zanussi ZDH8333P is naast handig in het gebruik, ook nog eens ergonomisch. Dit komt onder meer door de deur die je volledig om kan keren, waardoor je vier verschillende handgreepposities hebt. Je kan de droger dus moeiteloos plaatsen waar je wilt. Een ander pluspunt van de Zanussi ZDH8333P is dat je slechts één filter hoeft te reinigen: het EasyClean-filter. Zo gebeurd!
Zuinig en efficiënt drogen door de sensordroger
Onnodig draaien doet de Zanussi ZDH8333P niet. Met AutoSense meet hij automatisch de droogtijd voor elke lading was zodat er geen energie versSnel en netjes klaar met je was Zanussi ZDH8333P staat voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De moderne technologieën zoals AutoSense en Easyclean zorgen voor zuinigheid en gebruikersgemak. Tussen de vriendelijke (tijdgestuurde) programma's zit er altijd een mogelijkheid die past bij jouw dagritme!

 

Prijs: 461.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!