Zanussi koelkast (inbouw) ZBA22442SV

Zanussi ZBA22442SV koel-vriescombinatie, zuinig én royaal
Zanussi ZBA22442SV inbouw koel-vriescombinatie heeft veel flexibele opbergruimte voor overzichtelijk indelen en eenvoudig schoonmaken. Dit geluidsarme apparaat is erg vriendelijk voor het milieu en je portemonnee vanwege de energieklasse A++.
Flexibel en praktisch
Je kunt Zanussi ZBA22442SV koel-vriescombinatie helemaal naar wens indelen dankzij de uitneembare deurbalkons en legplateaus. Deze 3 plateaus zijn van stevig veiligheidsglas met metalen afwerking. Door ze naar wens in het koelgedeelte te plaatsen, kun je 4 overzichtelijke niveaus creëren boven de eveneens uitneembare groentelade. Door dit flexibele systeem is het hele koelgedeelte eenvoudig en grondig te reinigen. Eventueel kun je een onderhoudskit voor reiniging of een spray tegen ijsvorming bijbestellen. De 3 uitneembare deurbalkons zijn voorzien van een eierrekje en een flessenrek, zodat flessen of potten recht en stabiel blijven staan. Dit scheelt ook lekken en extra schoonmaken. Het koelgedeelte heeft een automatische ontdooifunctie en een LED binnenverlichting. Bovenaan zit het 4 sterren vriesvak met 15 liter inhoud. In 24 uur kun je 2 kg invriezen, de automatische bewaartijd bij stroomuitval is 12 uur.
Royaal en zeer energiezuinig
De hoogte van Zanussi ZBA22442SV is 122 cm, de breedte van 54 cm en de diepte 55 cm. Het totale gewicht is 39 kg. De deur is voorzien van een wisselbare draairichting en een volledig geïntegreerd sleepdeursysteem voor inbouwen. De aansluitkabel heeft een lengte van 2,4 meter. De capaciteit van het koelgedeelte is 174 liter. Je kunt dus veel boodschappen tegelijk kwijt. Door de producten (zuivel, vlees, maaltijden of potjes) soort bij soort neer te zetten, kun je zonder lang te zoeken direct pakken wat je nodig hebt. Groente en fruit bewaar je het beste in de royale groentelade. De koel-vriescombinatie is niet erg gevoelig voor temperaturen van buitenaf (klimaatklasse SN, N, ST, T). Vanwege de A++ energie-etikettering conform EU-wetgeving is het jaarlijks energiegebruik slechts 175 kWu. Dit levert een prettige energierekening op en je levert daarnaast een bijdrage aan het milieu. Vanwege het geluidsniveau van 35 dB is het apparaat relatief stil. Zanussi ZBA22442SV is door de ruimte, energiezuinigheid en gebruiksgemak een efficiënte aanwinst..

 

Prijs: 489.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!