Zanussi AirDry vaatwasser (inbouw) ZDI22003XA

De Zanussi AirDry inbouw vaatwasser ZDI22003XA is zuinig en efficiënt
De Zanussi AirDry inbouw vaatwasser ZDI22003XA is gemakkelijk in te delen en biedt je veel ruimte. Met weinig energie en waterverbruik was je alles in zo kort mogelijke tijd af. Deze afwasmachine zorgt bovendien voor een extra droge vaat,
Veel ruimte, op maat in te delen
De Zanussi AirDry inbouw vaatwasser is in veel inbouwkeukens gemakkelijk in te bouwen. In deze afwasmachine vind je voldoende ruimte voor dertien complete couverts. Hij is voorzien van makkelijk op maat in te delen rekken, zodat je optimaal gebruik van je ruimte kunt maken. Met zijn AirDry-technologie zorgt deze machine ervoor dat je vaat zo droog mogelijk uit de machine komt. Je zult nooit meer last hebben van vochtrestjes of hinderlijke watervlekken op je borden en bestek.
Handige opties om je vaat sneller schoon te krijgen
Als je weinig vaat te wassen hebt, maar je hebt het wel snel nodig, kies dan voor het handige Quick 60°-programma. In een mum van tijd is alles schoon en kun je verder. De Zanussi AirDry inbouw vaatwasser heeft een aantal handige voorgeprogrammeerde functies. Een hiervan is de speciale stand voor extra vuile vaat. In deze stand verwijderen speciaal gerichte waterstralen met een temperatuur van 70° C zelfs de meest hardnekkige verontreinigingen. Aan het eind van een cyclus gaat de deur van je machine een beetje open, zodat de AirDry-technologie zijn werk kan doen. Je glaswerk en bestek berg je meteen op, zonder de noodzaak alles eerst te poleren.
Weinig geluid en zuinig met water en energie
De Zanussi AirDry inbouw vaatwasser heeft een ingebouwde startvertrager. Je kunt de start van elke afwascyclus 3 uur uitstellen, bijvoorbeeld om gebruik te maken van goedkope nachtstroom. Als je op bed ligt, zal zijn geluid je niet wakker houden. Met een geluidsniveau van slechts 49 dB is deze Zanussi een stille machine. Op jaarbasis verbruikt hij ongeveer 295 kWu aan stroom. Vergeleken met andere afwasmachines in zijn klasse is dit beslist zuinig. De Zanussi AirDry inbouw vaatwasser is ingedeeld in de extra zuinige energie-efficiëntieklasse A+. Je kunt met deze Zanussi aardig besparen op je energierekening.

 

Prijs: 386.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!