Zanussi afvoerdroger ZTE7100PZ

Alles over de Zanussi ZTE7100PZ
De Zanussi ZTE7100PZ is een droger die perfect geschikt is om de was van het hele gezin te drogen. De trommel heeft een capaciteit van 7 kilogram. Als afvoerdroger is het een toestel met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
Zeer eenvoudig te bedienen
Met de Zanussi ZTE7100PZ haal je een afvoerdroger in huis die zeer eenvoudig te bedienen is. Met een draaiknop kies je het gewenste programma. Je hebt de keuze uit zeven programma's: strijkvrij, baby, opfrissen, anti-kreuk, jeans of een mix van alle soorten textiel. Heel interessant is het programma strijkvrij. Dankzij deze functie kun je je kledingstukken meteen vanuit de droger in je kleerkast hangen. Bij de Zanussi ZTE7100PZ kies je zelf de tijd hoe lang je je was laat drogen. Dankzij de handige symbolen is de instelling van de droogkast zeer gemakkelijk. Het toestel heeft een jaarlijks energieverbruik van 512 (kWh) en behoort hiermee tot de energieklasse C. Als afvoerdroger is het een toestel met een luchtafvoerbuis. Een voordeel van een dergelijke droger is dat je er niet aan moet denken om de condensbak te legen en dat er nauwelijks vocht in de ruimte afgestoten wordt.
Eenvoudig en functioneel
Dankzij de extra grote opening vooraan kun je goed en gemakkelijk de machine vullen. Een volledig beladen machine is droog in ongeveer 115 minuten. Half beladen doet de Zanussi ZTE7100PZ er 70 minuten over om alles helemaal droog te krijgen. Nog meer handige functies? Een indicator verwittigt je als het tijd is om de pluizenfilter schoon te maken. Als je dit effectief op tijd doet, bespaar je veel energie. En het geluidsniveau van de Zanussi ZTE7100PZ bedraagt 64 dB, wat zeer weinig is. De luchtafvoerbuis is inbegrepen in de aankoop. De Zanussi ZTE7100PZ is een vrijstaande droogkast. Je plaatst de afvoerdroger dus waar je maar wilt, ook bijvoorbeeld op je wasmachine met een speciaal tussenstuk. Het toestel zelf is gemaakt uit roestvrij staal. Kortom, ben je vooral op zoek naar een eenvoudig maar functioneel toestel? Dan is de Zanussi ZTE7100PZ een uitstekende keuze!

 

Prijs: 249.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!