Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Zadel op Stang Model 4 Kinderzitje voor Damesfiets Met Enkele Oversized Onderbuis Nooit Meer Zwaar sturen

91.95

Kleur

Zwart

Type fietsstoeltje

Zadel op stang

Min. aanbevolen gewicht kind

10 kg

Max. aanbevolen gewicht kind

40 kg

Bevestigingswijzes

Framebevestiging

Gewicht

3 kg

Fabrieksgarantie termijn

2 jaar

In de doos

Zadel op stang kinderzitje met handige montage instructies.

EAN

8718481556702

Aanbevolen maximum leeftijd

8 year

Aanbevolen minimum leeftijd

3 year

Taal handleiding

Nederlands

Verpakking breedte

171 mm

Verpakking hoogte

133 mm

Verpakking lengte

355 mm

Verstelbare schouderriem

Nee

Verstelbare voetensteun

Ja

Verwijderbare bekleding

Nee

Voor of achter

Voor

Categorieën

Baby Onderweg Fietsstoeltjes Fietsen & Accessoires Fietsaccessoires Kinderzitjes fiets

Bevestigingswijze

Framebevestiging

Merk

Zadel op Stang

Laatste prijs update: december 1, 2023 9:02 am Meer informatie
SKU: 9200000089113924 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Afmetingen:
Zadel op Stang nummer 4 is speciaal ontwikkeld voor damesframes met een enkele oversized aluminium of stalen onderbuis. Deze Zadel op Stang is geschikt voor een (onder)buis van maximaal 78 millimeter.

Model nr. 4 (van 5) is er speciaal voor damesfietsen met een enkele oversized stang.

Het model dat u hier ziet, is Zadel op Stang nummer 4. Naast nummer 4 zijn er ook de modellen 1,2,3 en 5 van hetzelfde merk Zadel op Stang. Model nummer 4 is speciaal gemaakt voor de damesfiets met enkele oversized stang. Zadel op stang is hierin als enige gespecialiseerd.

Belangrijk, de afmetingen van uw fiets voor dit model


Zadel op Stang nummer 4 is speciaal ontwikkeld voor damesframes met een enkele oversized aluminium of stalen onderbuis. Deze Zadel op Stang is geschikt voor een (onder)buis van maximaal 78 millimeter.

Zadel op Stang nr. 4 past op een normale damesfiets met enkele oversized (dikke) stang met de volgende specificaties:

– Het zadel past op een onderbuis met een diameter van maximaal 78 millimeter. Is de diameter van uw onderbuis dikker? Vraag dan de verkoper om raad.

– De buizen mogen zowel rond als ovaal zijn (niet hoekig of vierkant).

Welk model heb ik nodig?

Nu u de afmetingen weet kunt u de fietsstangen opmeten om te kijken of het zitje ook bij u op de fiets past. Is dit niet het geval dan is er ongetwijfeld een van de andere zadel op stang modellen die wél bij uw fiets past. Heeft u een damesfiets met twee stangen en is de onderbuis van uw damesfiets dikker dan 60 milimeter doorsnee? Dan heeft u waarschijnlijk Model 3 nodig. Heeft u een damesfiets met een onderbuis van maximaal 60 milimeter? Dan is model 1 hoogstwaarschijnlijk het juiste model voor u! Heeft u een herenfiets, kijk dan bij model 2 of 5. Komt u hier niet uit? Vraag het aan de verkoper en deze zal u hiermee verder helpen!

Bijbehorende spaakafschermer voor extra veiligheid

Tip: bestel er een spaakafschermer van Zadel op Stang bij, voor nog meer veiligheid tijdens het fietsen. Deze spaakafschermer past op elk model en is op bol.com te vinden onder: ”zadel op stang spaakafschermer”.

Handig concept

Zadel op Stang is een ontzettend handig concept. Een los zadel op de stang van de fiets. Een zadel voorop de stang is doorgaans een prima alternatief voor een fietsstoeltje, bijvoorbeeld als uw kind te zwaar wordt voor een voorzitje.

Het zadel monteert u tussen het stuur en het gewone zadel in. Aangezien het frame het gewicht van uw zoon of dochter draagt, hebben deze kilo’s geen invloed op het stuurgedrag. De Zadel op Stang is eenvoudig te bevestigen en zit niet in de weg.

Dit type fietszitje is een ideale oplossing als u meerdere of iets oudere kinderen wilt vervoeren. Voor uw kind zelf is het een leuke manier om mee te kunnen reizen op uw fiets.

Bij het product zitten alle instructies om het zitje eenvoudig en veilig te monteren op uw fiets. Het zitje is berekend op maximaal 40 kg.

Het zadel heeft een vaste ruggensteun, plus voetensteuntjes die aan het zitje zelf verankerd zijn. De Zadel op Stang zit stevig vast en draaien van het zadel en de steunen is niet mogelijk. Uw kind zit dan ook comfortabel en stabiel in de juiste positie. Zorg echter wel dat het klittenband bij de voetsteunen goed om de voeten zit, zodat de kindervoetjes niet tussen de spaken kunnen komen.

Er is ook een spaakbeschermer beschikbaar van het merk zadel op stang. Hiermee voorkomt u zeker weten dat de voetjes van uw kind in de spaken kunnen komen. (zie foto’s). Veiligheid staat uiteraard voorop!

Zadel op Stang Model 4 Kinderzitje voor Damesfiets Met Enkele Oversized Onderbuis Nooit Meer Zwaar sturen
Zadel op Stang Model 4 Kinderzitje voor Damesfiets Met Enkele Oversized Onderbuis Nooit Meer Zwaar sturen
Mangroove.nl
Logo