Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

YLX Cornel Backpack Leger print. Zwart, groen, bruin. 15″ laptop sleeve. Recycled Rpet materiaal. Gerecyclede plastic flessen. Eco-friendly….

49.95

Hoogte

41 cm

Breedte

28 cm

Diepte

13 cm

Volume in liters

15 L

Materiaal

rPet

Product gewicht

460 gram

Waterafstotend

Ja

EAN

4895234602078

Kleur

Zwart, groen, bruin

Personage

Geen personage

Inclusief laptopvak

Ja

Seizoenscollectie

Never out of stock

Seizoensjaar

2022

Doelgroep

Volwassenen

Aantal vakken

4

Geschikt voor laptopafmeting

15 inch

Geslacht

Mannen

Gewicht

240 g

Kleding artikelnummer

TBPCO201-CA1

Lijn

Rugzak

Patroon

Camouflage

Sportteam

Geen sportclub

Type rugzak

Normale rugzak

Verpakking breedte

400 mm

Verpakking hoogte

50 mm

Verpakking lengte

480 mm

Categorieën

Schoolspullen Laptoptassen Reisbagage & Reisaccessoires Rugzakken Kantoor & School Computer Schooltassen Herenmode Tassen Rugtassen Nieuwe collectie Accessoires Tassen Rugtassen Tassen & Hoezen

Merk

YLX travel gear

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Nieuw

Nieuw binnen

Laatste prijs update: november 30, 2023 1:04 am Meer informatie
SKU: 9300000109153917 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De YLX Cornel Rugzak is de perfecte keuze voor volwassenen en middelbare scholieren. De riemen zijn verstelbaar en gewatteerd en passen zich aan zodat de druk op de schouders tot een minimum wordt beperkt. Bewaar pennen, potloden en andere kleine voorwerpen in de zakken met rits aan de voorkant om ze bij de hand te houden. Door de ingebouwde 15” laptop sleeve blijft jouw laptop beschermd!

– Gemaakt van gerecycled plastic
– Heeft een ingebouwde 15″ Laptop Sleeve
– Zakken met rits voor extra opslag
– Dubbele rits Hoofdcompartiment
– Gevoerd met YLX’s zigzag print

Het materiaal is gemaakt van 100% gerecycled polyester, met het equivalent van 35 plastic flessen (0,5L). De dunne thermoplastische polyurethaan (TPU) coating maakt deze tas waterbestendig. Het gerecyclede polyester is gemaakt van gerecycled materiaal uit consumenten afval. In vergelijking met onbewerkt polyester zorgt dit voor minder CO2-uitstoot, minder energiegebruik en afval en een langere levensduur van de grondstof.

De twee mannen achter het merk zijn Jeroen Herms en Joris Guisado.
Een beeld, slechts een momentopname, zegt soms meer dan duizend woorden. Een toevallige blik op een klein meisje in de straten van Yangon in 2017 zette Jeroen op een spoor die uiteindelijk resulteerde in de missie en visie van YLX.
Slechts een jaar of 7 oud (niet veel ouder dan Jeroen’s zoon op dat moment), zat het kleine meisje in de industriële zone van de stad in een stapel plastic afval.
Jeroen was naar Yangon gekomen om zijn tweede fabriek op te starten en een realistische prijsconcurrerende onderneming op te zetten. Maar dit ene hartverscheurende beeld maakte hem duidelijk, op een manier die met geen woorden te beschrijven was, wat de werkelijke kosten zijn van de productie in de wereld en welke tol deze eist van de planeet en de mensen. Het beeld was de katalysator die zijn denkwijze veranderde en zijn koers bepaalde om voorrang te geven aan mensen en de planeet – niet aan winst.

Joris had zo’n beeld niet nodig om zijn koers te bepalen. Opgegroeid op het Franse platteland, was hij altijd al een natuurliefhebber. Hij reisde de wereld rond om de wonderen te zien en was zich al lang bewust van de problemen rond productie en afval. Hij is altijd verontwaardigd geweest over al het afval om ons heen.
Toen Jeroen en Joris elkaar ontmoetten, waren ze het snel eens over de visie en richtten ze YLX op als een poging om de wereldwijde crises waar we mee te maken hebben aan te pakken. Met liefde en eerbied voor de natuur, voor dat kleine meisje in Yangon en alle anderen over de hele wereld die in dezelfde omstandigheden leven als zij, zijn ze op weg gegaan om een echt ethisch en duurzaam bedrijf op te zetten.

YLX Cornel Backpack Leger print. Zwart, groen, bruin. 15″ laptop sleeve. Recycled Rpet materiaal. Gerecyclede plastic flessen. Eco-friendly….
YLX Cornel Backpack Leger print. Zwart, groen, bruin. 15″ laptop sleeve. Recycled Rpet materiaal. Gerecyclede plastic flessen. Eco-friendly….
Mangroove.nl
Logo