Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Wonderbox Cadeaubon – Bedankt!

40.00

Merk

Wonderbox

Voorwaarden

3 jaar en 3 maanden geldig na aankoop

Ontwerp

Motief

Categorie cadeaubon

Belevenissen

Kleur

Multicolor

Gelegenheid

Bedankt en waardering

Verpakkingsinhoud

In de Wonderbox cadeaubox vind je een voucher met daarop de unieke 19-cijferige vouchercode. Met deze code kun je op onze website jouw belevenis verzilveren. Daarnaast vind je een informatieboekje met uitleg over je belevenis, tips en inspiratie.

Country

Nederland

Doelgroep

Volwassenen

Geslacht

Unisex

Gewicht

111 g

Taal handleiding

Nederlands

Thema

Cadeau

Verpakking breedte

141 mm

Verpakking hoogte

21 mm

Verpakking lengte

204 mm

Waarde cadeaubon

€40

EAN

3701066714159

Categorieën

Cadeaukaarten

Cadeaukaart type

Fysieke kaart

Moment

Bedankt en waardering

Laatste prijs update: december 4, 2023 10:07 pm Meer informatie
SKU: 9200000121388765 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Te besteden op 12.500 belevenissen in binnen en buitenland!

Deze Cadeaubon is geldig tot 3 jaar en 3 maanden jaar na aankoop.

Geniet van belevenissen waar je altijd al van gedroomd hebt met hét flexibele Wonderbox beleveniscadeau: Bedankt! Je hebt de keuze uit oneindig veel belevenissen in Nederland en de rest van Europa. Wat dacht je van een heerlijk driegangendiner, een dagje naar de sauna of een overnachting in een echt kasteel? De keuze is volledig aan jou!

Hoe werkt het?

Bij Wonderbox geef je een beleveniscadeau voor één, twee of meerdere personen vanaf €10. Van etentjes tot hotelovernachtingen en van dagjes naar de sauna tot sportieve en culturele uitjes! Je kunt kiezen uit ruim 35 beleveniscadeaus om te ontdekken met in totaal meer dan 12.500 belevenissen in binnen en buitenland. Een overzicht van alle deelnemende locaties vind je op www.wonderbox.nl.

Voucher

Je ziet op de website een overzicht van alle belevenissen waaruit je kunt kiezen. Kies een locatie via de website, reserveer bij de gekozen locatie en bevestig vervolgens je keuze op de website. Neem het e-ticket mee naar de locatie op de afgesproken datum. Geniet van de belevenis!

Wat is Wonderbox?

Met een Wonderbox geef je een herinnering cadeau. Wonderbox bedenkt elke dag nieuwe manieren om allerlei soorten ervaringen te beleven. En omdat het leven mooier is als geluk gedeeld wordt, verpakken wij verschillende ervaringen in cadeauboxen zodat iedereen kan genieten van heerlijke momenten!

Wonderbox Cadeaubon – Bedankt!
Wonderbox Cadeaubon – Bedankt!
Mangroove.nl
Logo