Wiko smartphone LENNY5 (Turquoise)

Groot 18:9 widescreen display
Raad eens wie een legendarische comeback maakt met een 'hot' nieuw 18:9 breedbeeld display? Groots is beter met Lenny5! Met een toegankelijk 5,7″HD+ display, dual speakers, groot scherm en meeslepend geluid dat je multimedia een boost geeft. Met de meegeleverde 16GB ROM bewaar je mooie foto's gemaakt meet de 8MP hoofdcamera of de 5MP selfiecamera. Compleet met de laatste versie Android Oreo Go edition* voor een optimale gebruikservaring.
Groot. Luid. Sound
Pump up the volume! De dubbele luidsprekers produceren helder en krachtige audiogeluid. Voel je omringd door meeslepend geluid om te leven in de emotie van het moment, terwijl je luistert naar je wekelijkse playlist of bij het bekijken van een thriller.
Verbeterde multimedia
Bewaar je favoriete tunes, afleveringen van series en apps met 16GB intern geheugen dat uitbreidbaar is met een 64GB MicroSD card. Door de Quad-Core processor 1.3 Ghz met 3G op de achtergrond voor toegankelijke multimedia. En met een 2800 mAh batterij ben je de hele dag 'powered up'.
Mooie beelden. Levendige momenten
Herinneringen zijn beter wanneer je ze deelt! Neem heldere foto's met de 8MP hoofdcamera en deel ze op Insta met de f / 2.0 diafragma en autofocus. Maak selfies als grappige herinneringen met de 5MP selfiecamera, zelfs bij weinig licht met de LED flitser. Beeld kwaliteit is verbeterd met HDR op beide cameras voor de beste belichting.

 

Prijs: 99.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!