Wiko smartphone LENNY 4 PLUS-TRQ-LEB

Lenny 4 Plus
De legendarische Lenny style krijgt een vernieuwing! Val op door de knallende kleuren en metalen design van de Lenny4. Upgrade nu jouw multimedia-ervaring door het 5,5 “HD-scherm en geef je foto's flare met de 8MP camera of kies een vrolijke selfie met de 5MP selfie camera. Vergeet niet om de verbeterde foto opties te ontdekken!
In het oog springend
Welke kleur rock jij? Lenny4 komt in 5 flitsende tinten: Black, Rose Gold, Gold, Bleen en Lime, allemaal met een stijlvolle metalen achterkant. Zoals altijd solide en doortastend met zijn slanke vorm, compact en draagbaar.
Scherp en helder
Geniet met genot van scherpe en heldere multimedia op het 5,5 “HD-scherm met verbeterde helderheid. Naar buiten gaan? Zeker! Het bekijken van films en het lezen van berichten zal ook buiten vanuit alle hoeken gemakkelijk gaan door de geïntegreerde IPS-technologie.
Verbeter je foto's
Schiet fantastische foto's! De 8MP camera heeft 4P lenzen om ruis te verminderen en helderheid te waarborgen. Geniet van een flexibele camera-ervaring door ‘Auto Portrait’, ‘Auto HDR’ en ‘Auto Night’ aan te passen aan jouw omstandigheden. Of kies zelfs voor de professionele modus om instellingen aan te passen of te spelen met leuke live filters. Selfies zijn een fluitje van een cent met de 5MP selfie camera. Of kies voor Panorama om de alles vast te leggen. En als je video’s gaat opnemen, film in HD of versnel een scène met de waanzinnige Time Lapse. Bewaar al je herinneringen gemakkelijk met 16 GB ROM, uitbreidbaar met een MicroSD-kaart tot wel 64GB .
Een intuïtieve ervaring
Uitgerust met een Quad-Core processor, levert Lenny 4 Plus altijd strakke prestaties en tel daarbij ook nog de efficiëntie van Android™ 7.0 Nougat. Profiteer van een split-screen weergave met Multi-window en verleng het uithoudingsvermogen met batterijoptimalisatie. Ervaar nog meer gemak met de nieuwe Wiko-gebruikersinterface, inclusief Phone Assist, Mijn muziek, Batterij tips en Smart screenshot. Ten slotte is er ook nog de Dual SIM-functie voor extra flexibiliteit.

 

Prijs: 89.95  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!