Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Wiesenfield Brouwketel voor gevogelte – 70 L

319.00

Gewicht

19.18 kg

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans

Verpakking breedte

35 cm

Verpakking hoogte

67 cm

Verpakking lengte

35 cm

EAN

4062859012722

Categorieën

Dieren Kippen Broedmachines

Merk

Wiesenfield

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: november 30, 2023 1:19 am Meer informatie
SKU: 9300000043295055 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Verwarm het gevogelte voor het plukken in de Brouwketel voor gevogelteVoordat het verenkleed van gevogelte zoals kip, eend of gans wordt geplukt, is het raadzaam om de dieren vooraf te verbranden. De Brouwketel voor gevogelte WIE-CS-70 is de eerste keuze om deze voorbereidende stap effectief en snel te implementeren. De professional Broeiketel voor gevogelte van Wiesenfield is een onmisbare hulp in de landbouw of een slachthuis als je kippen en ander pluimvee van hun veren wilt bevrijden om ze verder te verwerken.

  • krachtig – 3 – 5 kippen per brouwproces in slechts 70 – 90 seconden
  • duurzaam – solide en gemakkelijk te onderhouden roestvrijstalen behuizing
  • ruim – grote capaciteit van 70 l
  • eenvoudig – bediening via grote temperatuurregelaar tot 85 ° C en aan / uit knop
  • praktisch – grote korf met gevogelte kan eenvoudig worden verwijderd

Het effectieve Broeiketel voor gevogelte van Wiesenfield

De Automatische pluimveebrouwer heeft een capaciteit van 70 l en is ontworpen voor 3-5 kippen per cyclus. Het krachtige verwarmingselement met 1.800 W bereikt zeer snel de gewenste temperatuur, voor kippen zou dat 60 – 65 ° C zijn. Ter voorbereiding op het plukken hoeven de dieren slechts 70 – 90 s gebroeid te worden, wat het Brouwketel voor gevogelte bijzonder effectief maakt. Een roestvrijstalen mand maakt het gemakkelijker om het gevogelte in en uit te nemen.Afhankelijk van de grootte van het gevogelte dient de temperatuur aangepast te worden, hiervoor is een grote draaiknop beschikbaar, de maximaal selecteerbare temperatuur in de watertank is 85 ° C, waarbij voor de meeste soorten gevogelte alleen een temperatuur tussen 60 – 70 ° C is nodig. De thermostaat houdt betrouwbaar de geselecteerde temperatuur vast, zodat het apparaat voor elk type gevogelte optimaal kan worden gebruikt. Een aan / uit-schakelaar rondt de eenvoudige en betrouwbare bediening van het Brouwketel voor gevogelte af.

De behuizing is gemaakt van onderhoudsvriendelijk roestvrij staal, dat ideaal is voor het verwerken van voedsel en wordt gekenmerkt door een lange levensduur, zelfs bij hoge temperaturen en frequente brouwprocessen. Het verwarmingselement is voorzien van een deksel waardoor het schoonmaken van de binnenkant net zo eenvoudig is als de ingebouwde aftapkraan. De antislip rubberen voetjes zorgen voor een veilige stand.

Wiesenfield Brouwketel voor gevogelte – 70 L
Wiesenfield Brouwketel voor gevogelte – 70 L
Mangroove.nl
Logo