Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Wierooksticks, handgerold, ‘Gokula’ met mirre, vanille en heilige basilicum, 20 sticks

8.95

Aantal stuks in verpakking

10 stuk(s)

Merk

Prabhuji's Gifts

Geursoort

Diverse geuren

Taal handleiding

Engels

EAN

0809581213188

Categorieën

Wonen Woonaccessoires Huisparfums Wierook

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: december 3, 2023 1:18 pm Meer informatie
SKU: 9300000048072944 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De met de hand gerolde wierook van Prabhuji’s Gifts wordt gemaakt van ‘s werelds beste natuurlijke ingrediënten, van een verscheidenheid aan kruiden, bloemen en harsen, die gemengd worden met zuivere oliën en puur gemalen sandelhout. Deze zeer bijzondere mengsels werden gemaakt met als doel het creëren van een rustgevende, evenwichtige atmosfeer, waarin ontspanning van lichaam en geest kan plaatsvinden. De unieke ayurvedische mengsels worden nog steeds gemaakt op basis van oeroude recepten, en de geur ervan blijft nog uren na het branden in de ruimte hangen.

Alle pakjes bevatten 10 met de hand gerolde wierookstokjes. Deze eeuwenoude methode om wierook te maken staat bekend als ‘Masala’, wat ‘geur’ betekent, en vindt haar oorsprong in het Indiase rijk.
Het proces bestaat uit het vermalen van kruiden, specerijen, Arabische gom en harsen zoals kopal en amber, aromatische houtsoorten zoals ceder, en het mengen met zuivere olie en een natuurlijk bindmiddel, waardoor er een dikke pasta ontstaat. De pasta wordt nog steeds met de hand gerold op een bamboestokje.
De geurmiddelen bevatten een geheim uit een oeroude wijsheid; een geheim dat deel uitmaakt van vele spirituele groeperingen uit alle windstreken, zoals de sjamanen, en Vedische, Keltische, Boeddhistische, Amerikaans-Indiaanse groeperingen. Zij wisten van de verreikende eigenschappen van geuren en de invloed daarvan op onze geest.
Geurige wierook van Prabhuji’s Gifts met natuurlijke ingrediënten voor een perfect en zacht aroma in elke ruimte.

Uit de Devotion Line:
Gokula met mirre, vanille en heilige basilicum.
Verpakking: 2 x 10 stuks.

Wierooksticks, handgerold, ‘Gokula’ met mirre, vanille en heilige basilicum, 20 sticks
Wierooksticks, handgerold, ‘Gokula’ met mirre, vanille en heilige basilicum, 20 sticks
Mangroove.nl
Logo