Whirlpool koelvriescombinatie (inbouw) ART459/A+

Met de Whirlpool koelvriescombinatie (inbouw) ART459/A+ heeft Whirlpool een ultramoderne combinatie met functioneel design van twee topproducten neergezet. Deze koelvriescombinatie beschikt over vernieuwende toptechnologie die je producten gegarandeerd langer vers houdt.
6th Sense Fresh Control
Voedsel bewaren in een koelkast betekent niet alleen de temperatuur laag houden. De 6th Sense Fresh Control controleert de precieze en constante temperatuur en vochtigheidsgraad van de hele koelkast. Een goede balans tussen temperatuur en vochtigheidsgraad zijn van uiterst belang om je voedsel optimaal te kunnen bewaren. Bij een te lage hoeveelheid vocht verliezen je producten gewicht en waardevolle voedingselementen, terwijl een te vochtige omgeving schimmel en bacteriën kunnen opleveren. Teveel vocht verandert ook de textuur en het uitzicht van je voedsel. Met de nieuwe 6th Sense Fresh Control technologie van Whirlpool bewaart je voedsel tot vier keer langer en de optimale bewaartemperatuur wordt tien keer sneller hersteld.
noFrost
Ook ijsvorming kan de houdbaarheid van je voedsel veranderen door uitdroging. Daarom zorgt het NoFrost systeem van Whirlpool dat alle ijsvorming wordt tegengegaan. Door de circulatie van koude lucht wordt de vochtigheidsgraad in het vriesgedeelte laag gehouden. Dit voorkomt de vorming van ijs op voedsel en wanden. Hierdoor kan je diepvries beter functioneren en plakt je ingevroren voedsel niet meer aan elkaar. Het voedsel blijft er langer goed uitzien en je hebt meer plaats in je vrieskast. De noFrost van Whirlpool vermijdt bovendien dat vieze geurtjes van de diepvries in je koelkast terechtkomen.
Microban antibacteriële luchtfilter
Whirlpool heeft met het antibacterieel Microban luchtfiltersysteem een extra troef ingezet om de hygiëne van je koelvriescombinatie te volmaken. Deze filter verwijdert bacteriën uit de koelkast. Zo houdt je onaangename geur en ranzigheid uit de buurt van je voedsel.
Omkeerbare deuren
Mooi design kan ook praktisch zijn. Om het inbouwen te vergemakkelijken heeft Whirlpool het daarom nog handiger gemaakt om de deuren van je koelkast van draairichting te veranderen. Met de Whirlpool koelvriescombinatie (inbouw) ART459/A+ haal je technologie in huis die je toestaat om voedsel op een vernieuwende en superieure wijze nog gezonder te bewaren.

 

Prijs: 713.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!