Whirlpool koelvriescombinatie (inbouw) ARG450/A+

De Whirlpool ARG450/A: zorgeloos koelen en vriezen
Ook als je over wat minder ruimte beschikt wil je graag zorgeloos kunnen koelen en vriezen. De compacte Whirlpool ARG450/A koel-vriescombinatie is wat dat betreft een zeer goede keuze. De geringe afmetingen en de aantrekkelijke mogelijkheden maken van dit model een echte aanwinst in de kleinere keuken. Ook als aanvulling op je bestaande grotere koelkast en/of vriezer kan dit apparaat van een topfabrikant uitstekend dienstdoen.
Praktisch en efficiënt al je levensmiddelen vers houden
Natuurlijk wil je graag al je levensmiddelen vers en op smaak houden. In de Whirlpool ARG450/A kun je, mede dankzij de praktisch ingedeelde binnenzijde, al je producten efficiënt en goed gekoeld of ingevroren bewaren. De 105 liter koelinhoud en het 15 liter vriesvak bieden je voldoende mogelijkheden om genoeg voedsel en dranken op voorraad te houden. De handige verstelbare draagplateaus dragen zorg voor een flexibel gebruik waarbij je het koeldeel precies volgens jouw persoonlijke wensen kunt indelen. Bovendien is dit model desgewenst ook nog eens eenvoudig in te bouwen in jouw keuken. Zo beschik je over een koel-vriescombinatie waaraan je op alle fronten veel plezier kunt beleven. Ben je in jouw woning beperkt qua ruimte, of heb je extra mogelijkheden nodig om goed te kunnen koelen en vriezen, dan is dit apparaat een prima optie. De extra grote transparante draagplateaus van veiligheidsglas kunnen gemakkelijk zware en grote verpakkingen aan. De in draairichting verstelbare deur maakt het nog eenvoudiger om het apparaat op een door jouw gewenste locatie te plaatsen. Met de Whirlpool ARG450/A kies je voor aantrekkelijke specificaties zoals:
Een strak modern design
een compact vormgegeven apparaat
een praktisch ingedeelde binnenzijde
ruime transparante draagplateaus
een 4 sterren vriesvak met 15 liter inhoud
een koelgedeelte met 105 lier inhoud
handige extra opbergruimte in de in draairichting verstelbare deur
efficiënte binnenverlichting voor nog meer overzicht
Met de Whirlpool ARG450/A kies je voor een topapparaat met een goede prijs-kwaliteitverhouding en moderne mogelijkheden voor koelen en vriezen en jarenlang gebruikersgemak.

 

Prijs: 269.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!