Whirlpool inductie kookplaat SMC 774 F/BT/IXL

Vind jij flexibiliteit en vrijheid tijdens het koken belangrijk? Dan is de Whirlpool inductie kookplaat SMC 774 F/BT/IXL precies wat je nodig hebt. De ruime inductie kookplaat van Whirlpool biedt 6 vooraf ingestelde kookzones die je kunt gebruiken hoe jij dat wil. Een grote braadslede opwarmen? Of een klein pannetje met saus? Dankzij de flexibele kookzones kan het allemaal.
Een kookplaat met veel mogelijkheden
De meeste mensen staan dagelijks in de keuken. Juist omdat je de kookplaat zoveel gebruikt, is het belangrijk om te kiezen voor een kookplaat die goed bij je past. De Whirlpool inductie kookplaat SMC 774 F/BT/IXL heeft verschillende functies die het koken nog een stukje leuker en makkelijker maken. Zo is er een langzame bereiding functie. Met deze functie kun je stoofvlees rustig laten garen. De Boost-functie van de kookplaat zorgt ervoor dat de kookzone extra snel opwarmt. Zo heb je een pan met water in no-time aan de kook. De linker kookzone beschikt over de FlexiCook technologie. Met deze technologie kun je meerdere kookzones samenvoegen zodat je exact de ruimte creëert die je nodig hebt.
Voordelen van de Whirlpool inductie kookplaat SMC 774 F/BT/IXL op een rijtje
Eenvoudige bediening dankzij slidercontrole
Elegant design
Aanpasbaar formaat van kookoppervlak
Extra snel warm dankzij Boost-functie
Het gladde oppervlak is eenvoudig schoon te maken
De iXelium nanotechnologie behandeling beschermt de kookplaat tegen krassen en beschadigingen
Met plezier in de keuken staan
Met de Whirlpool inductie kookplaat SMC 774 F/BT/IXL sta je iedere dag weer met plezier in de keuken. De inductietechnologie zorgt dat energie effectief wordt gebruikt en er zo min mogelijk energie verloren gaat. In plaats van dat de kookzone warm wordt gaat de warmte met een inductie kookplaat rechtstreeks naar de pan. Ben je klaar met koken en liggen er wat restjes op de plaat? Met een vochtige doek maak je de kookplaat in een handomdraai weer schoon.

 

Prijs: 699.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!