Welke iPhone moet ik kiezen?

Welke iPhone moet ik kiezen?

Of u er nu over nadenkt om een nieuwe telefoon te kopen of u al een Apple iPhone bezit, u vraagt zich misschien af welke iPhone moet u kiezen. Als u de juiste beslissing wilt nemen, moet u meer weten over de functies van elk apparaat. Gelukkig zijn er veel artikelen die u kunnen helpen beslissen welke iPhone het beste voor u is.

Ondanks het feit dat de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus een soortgelijk uiterlijk hebben, zijn er verschillende opmerkelijke verschillen tussen de twee. Om te beginnen is de iPhone 8 een beetje kleiner dan de iPhone 8 Plus. De eerste heeft een 4,7-inch scherm vergeleken met het laatste display van 5,5 inch. Dit maakt de iPhone 8 een beetje meer draagbaar. Het is ook gemakkelijker op je portemonnee.

De iPhone 8 wordt geleverd in twee opslagvarianten, een 64 GB -model voor 799 en een versie van 256 GB voor 949. Bovendien kunt u kiezen tussen drie RAM -maten, wat u zou moeten helpen met multitasking.

De iPhone 8 en de iPhone 8 Plus hebben vergelijkbare internals, hoewel de 8 Plus een extra 12MP -telelens heeft die de iPhone 8 niet doet. Bovendien heeft de grotere iPhone Plus een hogere pixeldichtheid en meer pixels in het algemeen, wat u zal helpen alles op zijn best te zien. De iPhone 8 is een goede keuze voor degenen die graag foto’s maken.

De iPhone 8 Plus heeft ook een paar andere opmerkelijke functies, zoals de dubbele lenscamera die u helpt betere foto’s te maken. Met de dubbele camera kunt u ook de portretmodus gebruiken, wat een mooie manier is om de achtergrond te vervagen, zodat u zich beter kunt concentreren op uw onderwerp. De telefoons andere opmerkelijke functie is het nieuwe True Tone Display, dat automatisch de witbalans aanpast op basis van het licht in uw omgeving. Dit is een geweldige functie voor fotografen en je kunt het gebruiken voor een fotoshoot om de verschillende lichten op de scène te zien.

De iPhone 8 en de iPhone 8Plus zijn de krachtigste kleine vormfactor -telefoons van hun generatie. Ze hebben een nieuwe A11 Bionic Chip, wat betekent dat u betere prestaties en batterijduur krijgt dan uw oudere model. Bovendien hebben ze meer RAM en snellere LTE. Dit zijn allemaal indrukwekkende upgrades en maken de iPhone 8 en de iPhone 8 plus een solide kandidaat voor de titel van de beste iPhone. De iPhone 8s kleinere broer of zus, de iPhone 8 Plus, is echter niet de goedkoopste. Een basis van 64 GB was $ 799 toen het werd uitgebracht, maar het is momenteel gedaald tot $ 699. Dit is goedkoper dan zijn voorganger, en je kunt het plus vinden in tonnen winkels.

De iPhone 8 en de iPhone 8Plus hebben ook een paar andere opmerkelijke functies, waaronder de True Tone Display en Dual Camera’s. Het echte toonweergave maakt gebruik van een slimme manier om een kleine LED te gebruiken om u een betere kleurnauwkeurigheid te geven. De iPhone 8S octa-core processor is ook snel, zodat u in minuten apps kunt laden. En beide apparaten worden geleverd met draadloos opladen, wat een duidelijk pluspunt is.

Terwijl de iPhone 8 en de iPhone 8Plus hun eigen verdiensten hebben, is de iPhone 8 Plus de winnaar. In termen van een kwaliteitsdisplay, dubbele camera’s en een betere batterij, is de iPhone 8 Plus een duidelijke winnaar. De iPhone 8 is meer een nieuwigheid, terwijl de iPhone 8 Plus een solide optie is in het iPhone -ecosysteem.

Ondanks de verschillen tussen iPhone X en iPhone XS, lijken deze twee telefoons op sommige manieren erg op elkaar. Het grootste verschil is de weergavegrootte, maar ze lijken verder erg op elkaar. Ze hebben allebei een 5,8-inch Super Retina HD-scherm met een resolutie van 2436 x 1125 pixels. Ze hebben ook de A12 Bionic Chip, een van de krachtigste chips in elke smartphone. Deze chip heeft een nieuwe neurale motor, waarvan wordt gezegd dat deze sneller is dan de A11.

Het is ook vermeldenswaard dat de A12 Bionic Chip efficiënter is, dus de levensduur van de batterij moet beter zijn dan de A11 Bionic. Er wordt ook verwacht dat het Gigabit LTE ondersteunt, die 4G -prestaties op één lijn brengt met concurrenten. Beide telefoons worden ook geleverd met stereo -opname en een filmische video -stabilisatie -functie. Ze zijn ook IP68-gecertificeerd voor waterweerstand, wat betekent dat ze in drie meter water kunnen worden ondergedompeld. Ze hebben een glazen rug die draadloos opladen ondersteunt.

Zowel iPhone XS als XS Max hebben dezelfde dubbele lens 12MP achtercamera’s. Deze camera wordt ook geleverd met dubbele optische beeldstabilisatie, die de afbeeldingen bij weinig licht zal helpen verbeteren. Het biedt ook een nieuwe Smart HDR -functie, waardoor uw foto’s gedetailleerder worden. Het bevat ook een verbeterde telelens. Deze lens kan de portretmodus bokeh -opnamen maken.

De nieuwe iPhone XS en XS Max zijn er in de ruimte grijze en zilveren kleuropties. U kunt ook kiezen uit opslagopties van 64 GB, 256 GB en 512 GB. Ze worden ook geleverd met Dual Sim, wat betekent dat je twee accounts op je telefoon kunt hebben. Ze zijn allebei compatibel met ESIM, dus je kunt je iPhone gebruiken met meer dan één sim.

Er is ook de optie om een gouden kleuroptie te kopen. Zowel de XS als XS Max zijn ook IP68-gecertificeerd, wat betekent dat ze worden beschermd tegen stof en water. Ze hebben een vingerafdruklezer en beide hebben gezicht -ID. U kunt ook de scherptediepte aanpassen nadat u een foto hebt gemaakt. Dit is een nieuwe functie op de XS Max. U kunt de achtergrondinvaging aanpassen, waardoor uw foto’s realistischer worden.

De camera aan de voorkant op de XS en XS Max is nog steeds 7MP. Het is echter uitgerust met een nieuw TrueDepth -camerasysteem waarvan wordt gezegd dat het snellere gezichtsherkenning mogelijk maakt. Er wordt ook gezegd dat het een nieuwe inkeping ondersteunt, die vereist is voor Face ID.

Beide telefoons hebben ook een telefoto -lens voor het maken van portretmodusfoto’s. De telefoto -lens op de XS en XS Plus biedt ook 2x optische zoom. Het kan ook 4K -video’s nemen tot 60 fps.

Naast deze nieuwe functies worden de XS en XS Max geleverd met dubbele SIM -kaarten, evenals een grotere batterij. Ze duren ongeveer 1,5 uur langer dan de X. Ze bieden ook draadloos opladen en ondersteuning voor ESIM. Ze zijn allebei een beetje zwaarder dan de X, met een gewicht van respectievelijk 202 g en 208 g. Ze zijn ook meer drop-proof dan de X. Ze zijn beide ook IP68-gecertificeerd, wat betekent dat ze kunnen worden ondergedompeld in drie meter koud of warm water.

In vergelijking met de iPhone 13 heeft de iPhone 14 enkele nieuwe functies en verbeterde hardware die een welkome aanvulling op elke smartphone zou moeten zijn. De A15 Bionic Chip is bijvoorbeeld een krachtige processor die zelfs de meest intensieve taken met gemak zou moeten behandelen. De A15 heeft ook een 16-core neurale motor, die beeldverwerking en fotografie met weinig licht verbetert. Dit zou de camera ’s nachts moeten verbeteren.

De iPhone 13 heeft een van de beste camera’s die er zijn. De hoofdlens van 12 megapixel heeft een grotere sensor en een snellere f/1.5 diafragma, die in staat is om helderdere beelden te maken. Bovendien is de TruePth-camera, die wordt gebruikt voor gezicht-ID en FaceTime, verbeterd om betere prestaties met weinig licht en groepsopnames te bieden. De camera aan de voorzijde is ook uitgerust met autofocus, waardoor het nemen van selfies een cent moet worden. De camera aan de achterzijde heeft een groothoeklens, die vergelijkbaar is met die op de iPhone 13.

Het iPhone 14s 6.1-inch Super Retina XDR-display heeft een resolutie van 2532×1170, maar het ondersteunt een verversingssnelheid van 60Hz. Het display is niet zo helder als die op de iPhone 13, maar het is nog steeds in staat tot een contrastverhouding van 2.000.000: 1. Het scherm heeft ook echte toontechnologie, een coole functie waarmee de gebruiker de kleur van de achtergrond kan veranderen, iets dat een zeldzaamheid was op appels eerdere iPhone -modellen. Het heeft ook een indrukwekkend NIT -telling van 800.

De TruePth -camera is een beetje beter dan die op de iPhone 13. De A15 Bionic Chipset heeft een grotere sensor, wat resulteert in een beter beeld, en de fotonische motor zou moeten helpen de prestaties met weinig licht aanzienlijk te verbeteren. Evenzo heeft de camera ook een groter aantal megapixels, hoewel dit niet bijzonder opmerkelijk is.

De A15 beschikt ook over een 5-core GPU, die voldoende is om grafische en augmented reality-applicaties van stroom te voorzien, maar het is de A15S 6-core CPU die de echte showoff is. De A15 heeft een zeer snelle processor, waardoor het goed moet presteren voor 99% van de taken. Ten slotte wordt de A15 Bionic -chipset aangedreven door een 5nm -proces, dat de kosten laag moet houden.

De iPhone 14 en de iPhone 13 zijn beide uitstekende smartphones. Beide hebben geweldige camera’s, en beide hebben een goede batterijduur. Hoewel de iPhone 14 meer functies heeft, is de iPhone 13 veel betere prijs -kwaliteitverhouding. Het is ook waterbestendig tegen zes meter, wat het zou moeten helpen om onderweg te leven. Uiteindelijk is het aan jou om te beslissen of je wilt investeren in de nieuwe iPhone of een van zijn voorgangers. Als je een budget hebt, is de iPhone 13, terwijl het een geweldige telefoon is, misschien niet de beste keuze voor jou.

Mangroove.nl
Logo