Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Welke Fitbit moet je kopen?

Of u nu een toegewijde fitnessfanaat bent of net begint, het kan een moeilijke beslissing zijn om te kiezen welke Fitbit moet kopen. Het feit is dat er tientallen verschillende modellen zijn om uit te kiezen en ze bieden elk verschillende functies. Er zijn echter bepaalde dingen waar u op moet letten als het gaat om het kiezen van de beste fitbit voor uw behoeften.

Ontworpen voor fitnessliefhebbers, is de Fitbit Versa 2 een geweldige smartwatch tegen een redelijke prijs. Het biedt solide bouwkwaliteit, een lange batterijduur en veel functies. Maar de nieuwste versie van de Versa heeft een paar tekortkomingen, waaronder een gebrek aan spraakcontrole. Het vereist ook een Android of iPhone om te werken.

Het scherm Versas is een AMOLED -display, dat diepe zwarten en goede kijkhoeken biedt. De altijd-on-functie is echter beperkt in aanpassing.

Met de ingebouwde Amazon Alexa-ondersteuning kunnen gebruikers de assistent-vragen stellen en tekstreacties op het scherm krijgen. Het kan ook Smart Home -gadgets in- en uitschakelen en webquery’s beantwoorden. Maar het is niet zo volwaardig als je zou verwachten. Muziek streamen van Spotify is niet mogelijk.

In tegenstelling tot de iPhone is het VersaS -riemmechanisme niet erg gemakkelijk te veranderen. Het is hoeken en wonky, en is niet compatibel met lederen riemen. Dit maakt het moeilijk om de pennen in te voegen die de riem bevestigen.

De Versas -batterij duurt ongeveer vijf dagen op één lading. Het is geen stand-alone GPS, maar het kan worden gecombineerd met draadloze oordopjes om uw locatie te volgen. U moet uw telefoon dichtbij houden om verbonden te blijven.

De ingebouwde hartslagmonitoring van VersA’s is nauwkeurig. U kunt uw hartslag in realtime controleren en de app zal hartslaggegevens verzamelen in dagelijkse grafieken. U kunt uw rusthartslag en uw cardio -fitnessniveau volgen. Je kunt ook doelen voor jezelf stellen, en het horloge zal je vertellen wanneer je ze bereikt.

De versa’s slaap is uitstekend. Het kan uw rustende hartslag, uw nachtelijke REM -periodes en uw slaapduur volgen. Het apparaat kan ook tekenen van slaapapneu ophalen.

Inspire 2

Of je nu een beginner bent die op zoek is naar fitnessvolgingen of een ervaren atleet, de Fitbit Inspire 2 kan precies zijn wat je zoekt. Het is een stijlvol, compact apparaat dat een verscheidenheid aan functies biedt die zijn ontworpen om u meer inzicht te geven in uw fitnessroutine.

Het wordt ook geleverd met een gratis abonnement op één jaar op Fitbit Premium. Het premium lidmaatschap biedt extra ondersteuning, inclusief telefoon en e -mail.

Het is ook een geweldige manier om uw dagelijkse activiteit te volgen, inclusief slaap. De Inspire 2 volgt automatisch uw slaapkwaliteit en duur, en u kunt een doel voor uw slaap kiezen. U kunt ook uw slaapstatistieken bekijken in de Fitbit -app.

De Inspire 2 bevat ook een hartslagmeter, die u helpt te identificeren wanneer u op uw best bent. Het is een goed idee om de Inspire 2 gedurende minstens acht uur per nacht te dragen om het meeste uit je fitnessvolg te halen.

De Inspire 2S optische hartslagmeter is echter niet perfect. Het reageert niet goed op plotselinge veranderingen in inspanningen. Het kan niet worden gebruikt voor HIIT -trainingen en het werkt niet in een zwembad. De Inspire 2 heeft een verscheidenheid aan verschillende trainingsmodi, waaronder wandelen, hardlopen en fietsen. U kunt maximaal zes verschillende trainingsprofielen opslaan.

Het Inspire 2S -display is een OLED -touchscreen. Het toont u het aantal stappen dat u hebt genomen, evenals herinneringen voor rek- en andere oefeningen. Het heeft ook een niet -storenmodus. U kunt het instellen als uw wekker.

De Inspire 2S -batterij duurt minstens een week, wat behoorlijk indrukwekkend is voor een klein fitnessapparaat. U kunt ook sms -berichten, kalenderwaarschuwingen en oproepmeldingen ontvangen, die allemaal op het horloge worden weergegeven.

Charge 5

In tegenstelling tot de charge 4 heeft Fitbit ervoor gekozen om weg te gaan van een plastic schaal en te kiezen voor een gebogen metalen balk. Dit nieuwe ontwerp maakt het scherm gemakkelijker om buiten te lezen. Bovendien is het display helderder en heeft het een altijd-on-functie.

De charge is slanker dan de charge 4. Het maakt gebruik van een eigen oplader met twee pins. Bovendien maakt het gebruik van Qi draadloos opladen, waarmee u een langere kabel kunt gebruiken om deze op te laden.

Naast de gebruikelijke functies voor het volgen van activiteiten biedt de charge 5 een EDA -sensor (EDA). Deze monitoren veranderingen in zweetafscheiding en stressniveaus. Het apparaat kan ook atriumfibrillatie detecteren, een aandoening die het risico op bloedstolsels en beroerte verhoogt.

De charge 5 kan ook Spo2 volgen, wat een maat is voor het bloed-zuurstofniveau. Een spo2 van bijna 100 wordt als gezond beschouwd. Het kan helpen bij het bepalen van de intensiteit van uw volgende training, en u helpen burn -out te voorkomen.

Het apparaat is verkrijgbaar in maanwit, stalen blauw en zacht goud roestvrij staal. Het scherm is groter dan de charge 4, met negen metrieken die in het midden worden weergegeven. Het apparaat bevat een GPS- en EKG -hartslagmeter.

Mangroove.nl
Logo