Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

wat kan ik allemaal doen met de Nintendo Switch OLED

Nintendo Switch OLED is een veelzijdig en krachtig gameconsole. Het biedt een unieke spelervaring die je nergens anders kan vinden. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over deze gameconsole, zodat je optimaal kunt genieten van alle mogelijkheden.

Wat is de Nintendo Switch OLED?

De Nintendo Switch OLED is een spelcomputer die gebruikt kan worden als handheld of op een televisie aangesloten. De Switch heeft twee Joy-Cons, die aan weerszijden van het scherm bevestigd zijn wanneer je de console in tv-modus gebruikt. In handheld-modus zitten de Joy-Cons ingebouwd in het scherm en kun je de Switch gewoon als reguliere handheld gebruiken.

De verschillende soorten Nintendo Switch OLEDs

Wanneer je een Nintendo Switch OLED wilt kopen, zijn er twee verschillende soorten die je kunt kiezen. De ene is de standaard Nintendo Switch OLED, die je gebruikt voor het spelen van games en andere toepassingen. De tweede is de portabele Nintendo Switch OLED, die je meeneemt wanneer je onderweg bent. Beide types zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maar de portable versie is alleen verkrijgbaar in zwart of wit.
Deze twee Nintendo Switch OLEDs zijn beschikbaar in verschillende formaten. De standaard versie is alleen verkrijgbaar in een breedbeeldformaat en de portabele versie is verkrijgbaar in twee maten. Dit betekent dat je kunt kiezen uit één van deze twee als je wilt.

Hoe maak ik een keuze tussen de twee?

Wanneer je niet goed weet welke Nintendo Switch OLED je moet kopen, moet je er rekening mee houden dat het belangrijkste verschil tussen de twee het gewicht en de grootte is. De standaard versie weegt ongeveer 1 kilo en meet ongeveer 12 x 9 cm, waardoor het ideaal is voor gebruikers die thuis zijn of op kantoor zijn. Het is ook ideaal voor mensen die graag spelen op een groot scherm, omdat deze versie een breedbeeldformaat heeft.

De portabele versie van de Nintendo Switch OLED is lichter en kleiner dan de standaard versie en weegt ongeveer 0,5 kilo. Het meet ongeveer 11 x 8 cm, waardoor het ideaal is voor gebruikers die onderweg zijn of in een klein appartement wonen. Dit type is verkrijgbaar in twee maten, namelijk small en large. De small-versie is ideaal voor mensen die niet veel ruimte hebben of die graag een klein scherm willen hebben.

Voordelen en nadelen van een Nintendo Switch OLED

De Nintendo Switch is een hybride console die je zowel thuis als onderweg kunt gebruiken. Het voordeel van deze console is dat het een OLED-scherm heeft. Dit betekent dat beelden er helderder en levendiger uitzien dan op een LCD-scherm. Daarnaast is het scherm aanraakgevoelig, waardoor je gemakkelijker met de Joy-Cons kunt spelen.

Een nadeel van de Switch is dat het scharnier tussen het scherm en de controllers soms wat wiggelt. Dit kan storen tijdens het spelen, maar gelukkig valt dit niet erg op.

Welke games zijn er beschikbaar voor de Nintendo Switch OLED?

Er zijn tal van games beschikbaar voor de Nintendo Switch OLED. Van een- en tweedimensionale platformers tot aan open-world avonturen, er is voor iedereen wel wat te kiezen. Sommige populaire titels die beschikbaar zijn voor de console zijn onder andere: Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Splatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe en Arms.

Conclusie

Als we kijken naar de Nintendo Switch OLED, dan zien we dat het een heel veelzijdig apparaat is. Zo kunnen we er niet alleen mee gamen, maar ook films en series kijken. Ook kunnen we er muziek mee luisteren en foto’s en video’s bekijken. Kortom, de Nintendo Switch OLED is een apparaat waarmee je heel veel verschillende dingen kunt doen.

Mangroove.nl
Logo