Vogel's electrisch draaibare muurbeugel Next 7356 OLED

Automatisch
Ontdek de specifieke kwaliteiten van de elektrisch draaibare OLED TV muurbeugel, de OLED MotionMount NEXT 7356. OLED TV’s zijn dun en daardoor ook kwetsbaar. Daarom ontwikkelde Vogel’s een elektrisch draaibare muurbeugel ideaal voor OLED TV’s. Deze elektrische TV beugel draait automatisch naar je toe, waar je ook in de kamer zit. Nadat je de TV hebt aangezet, beweegt de MotionMount in een vloeiende beweging naar een vooraf door jou ingestelde kijkpositie. Zet je de TV weer uit, dan bewegen je OLED TV en de MotionMount soepel terug naar de muur. Met deze muurbeugel hoef je je kwetsbare OLED scherm dus niet meer aan te raken. Ook het bevestigen en installeren van de OLED MotionMount is erg eenvoudig. Alles is plug & play: 1 stekker in het stopcontact en alles werkt!
Iedereen zijn eigen kijkpositie
Via de bijbehorende app, krijg je toegang tot extra gebruiksmogelijkheden. Zo kun je voor iedereen in huis één of meerdere kijkposities instellen, met een maximum van tien. Ook het soepel links, rechts, voorwaarts en achterwaarts bewegen van je OLED TV gaat met het grootste gemak!
Speciaal adapter
Deze muurbeugel is zo ontworpen dat deze perfect aansluit op de achterzijde van je scherm. TV’s hebben op de achterzijde een bevestigingsmogelijkheid door middel van een gatenpatroon (VESA patroon). Bij de meeste OLED TV’s is dit gatenpatroon aan de onder achterzijde van het scherm gepositioneerd. Het ontwerp van onze adapter is zo dat deze naadloos aansluit op deze speciale achterzijde. Ook is er veel aandacht besteedt aan het wegwerken van de kabels, met name aan de achterzijde van de TV. Zo wordt je OLED televisie nog meer een eyecatcher in je interieur.
Mounting App Vogel’s
De app voor het veilig en eenvoudig installeren van je Vogel's tv beugel. De TV Mount Guide begeleidt je stap voor stap bij het installeren van je tv beugel en helpt je bij het vinden van de perfecte positie voor je tv op de muur. De TV Mount Guide gebruikt de meegeleverde poster als herkenningspunt voor het bepalen van de positie van je tv. Je kunt zo met je tablet of smartphone precies zien waar je eerst boorgat van je Vogel’s tv beugel moet komen. Hoe makkelijk is dat!

 

Prijs: 749.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!