Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

VITALstyle Colosan – Paarden Supplementen – 45 ml

26.99

Analytische bestandsdelen

Lijnzaadolie, chinese kaneelolie, Karwijzaadolie, Kamilleolie, Anijsolie, Venkelolie.

Substantie

Vloeistof

Product gewicht

86 g

Fabrikant Adres

Ecomunitypark 1, 8430 AC Oosterwolde

Gebruiksaanwijzing

Colosan wordt geleverd in een flesje met een doseerspuitje waarmee je het onverdund kunt toedienen. Hiermee kun je Colosan makkelijk in de mond spuiten. Indien nodig kan na 30 minuten tot 2 uur na de eerste dosering nog een dosering Colosan gegeven worden. Dier Dosering oraal Paard 15 ml Pony en veulen 4 – 8 ml

Voedingswaarde

Chinese kaneelolie: Effectief bij gasvorming en een opgeblazen gevoel. Anijsolie: Geeft verlichting bij buik- en darmkrampen en winderigheid. Levertraanolie: Bevat veel natuurlijke vitamine A en is on- misbaar voor het slijmvlies van het spijsverteringskanaal. Karwijzaadolie: Draagt bij aan een goede functie van de darmen. Kamilleolie: Gasafdrijvend en ontkrampend. Venkelolie: Een veelgebruikte olie bij spijsverterings- problemen. Werkt ontkrampend bij een opgeblazen buik.

Belangrijkste waarschuwingen

Bel bij storingen in het maagdarmkanaal altijd de dierenarts

Type dier

Paard

Product lengte

7.30 cm

Product breedte

5.30 cm

Product hoogte

12.50 cm

Aantal consumenteneenheden CE

1

Aantal producten in consumenteneenheid CE

1

Bijzonder voedingsdoel

Colosan bevat sterk geconcentreerde oliën die de oorzaak van krampen en verstoringen in het spijsverteringskanaal direct aanpakken.

Gewicht

40 g

Taal handleiding

Nederlands

Type diergeneesmiddel

Vrij

Type diersupplement

Voedingssupplement

Verpakking breedte

5.3 cm

Verpakking hoogte

12.5 cm

Verpakking lengte

7.3 cm

Werkzame stoffen

Lijnzaadolie, chinese kaneelolie, Karwijzaadolie, Kamilleolie, Anijsolie, Venkelolie

EAN

8711731023122

Categorieën

Dieren Paarden Gezondheid Weerstand

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Merk

VITALstyle

Laatste prijs update: december 5, 2023 5:56 pm Meer informatie
SKU: 9200000113863138 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Colosan geeft direct verlichting bij koliek en gasophoping

Heb je het vermoeden dat je paard koliek heeft? Geef Colosan van VITALstyle zodat je paard verlichting heeft en schakel je dierenarts in.

Colosan: krampstillend en gasafdrijvend

De natuurlijke werkzame stoffen in VITALstyle Colosan beïnvloeden de spijsvertering op vele manieren. Zo verhelpen de essentiële oliën cassiae en venkel maagklachten. Ook remmen de sterk geconcentreerde oliën de groei van gistingsbacteriën en gistingschimmel af. Hierdoor stopt ongecontroleerde en gistende activiteit in de maag en darmen snel. Daarnaast hebben essentiële oliën een positieve invloed op de lever- en gal activiteit. Na het toedienen van Colosan heeft een paard vaak dorst, geef je paard de mogelijkheid om (liefst lauw) water te drinken. Colosan is samengesteld uit natuurlijke GMO-vrije grondstoffen.

Gebruik van Colosan

Colosan wordt geleverd in een flesje met een doseerspuitje waarmee je het onverdund kunt toedienen. Hiermee kun je Colosan makkelijk in de mond spuiten. Indien nodig kan na 30 minuten tot 2 uur na de eerste dosering nog een dosering Colosan gegeven worden.

Dier

Dosering oraal
Paard 15 ml, Pony en veulen 4 – 8 ml

De 500 ml verpakking wordt vaak toegepast in de veehouderij bij gasophopingen, oplopen van de pens (tympanie) en trommelzucht.

Colosan is een geregistreerd diergeneesmiddel, wat houdt dat in?

Colosan is het enige geregistreerde diergeneesmiddel, goedgekeurd om toe te passen bij gasophoping in de darm en bij storingen in het maagdarmkanaal zoals verstopping, koliek en trommelzucht. Een registratie als diergeneesmiddel geeft de consument de zekerheid dat het voor deze aandoeningen uitgebreid op werkzaamheid en veiligheid onderzocht is! Colosan is door wetenschappelijke experts als zeer effectief en veilig beoordeeld en wordt geproduceerd onder de zeer strenge productievoorschriften voor diergeneesmiddelen. Immers, de geneeskrachtige werking van Colosan moet bij elke productiebatch gegarandeerd zijn! Colosan is daarmee een uniek product in de markt! Let dus goed op dat je geen namaak koopt. Ga voor 100% zekerheid, kies Colosan!

Welke essentiële oliën bevat Colosan?

Chinese kaneelolie: Effectief bij gasvorming en een opgeblazen gevoel.
Anijsolie: Geeft verlichting bij buik- en darmkrampen en winderigheid.
Levertraanolie: Bevat veel natuurlijke vitamine A en is on- misbaar voor het slijmvlies van het spijsverteringskanaal. Karwijzaadolie: Draagt bij aan een goede functie van de darmen.
Kamilleolie: Gasafdrijvend en ontkrampend.
Venkelolie: Een veelgebruikte olie bij spijsverterings- problemen. Werkt ontkrampend bij een opgeblazen buik.

VITALstyle Colosan – Paarden Supplementen – 45 ml
VITALstyle Colosan – Paarden Supplementen – 45 ml
Mangroove.nl
Logo