Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

VirtuFit Pull Up Bar Mulifunctionele Optrekstang Deluxe

28.95

Afmetingen

104 x 40 x 22 cm

Breedte

40 cm

Hoogte

22 cm

Afmetingen inclusief verpakking

56,2 x 27,7 x 6,7 cm (lxbxh)

Gewicht

4 kg

Maximaal belastbaar gewicht

120 kg

Verstelbaar

Ja

In de doos

1x VirtuFit Multifunctionele Optrekstang, Pull Up Bar Deluxe 1x Montagehandleiding

Geslacht

Voor volwassenen

Kleur

Zwart

Materiaal

Staal

EAN

8719497598847

Product gewicht

4 kg

Taal handleiding

Engels, Frans, Nederlands

Categorieën

Sport Fitness Krachttraining Optrekstangen Fitnessmaterialen

Merk

Virtufit

Opties

Verstelbaar

Select-bezorgopties

Vandaag Bezorgd, Vandaag Ophalen, Avondbezorging, Zondagbezorging, Gratis verzending

Laatste prijs update: september 21, 2023 9:37 am Meer informatie
SKU: 9200000099938413 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De
VirtuFit Optrekstang / Pull Up Bar Deluxe
heeft meerdere gripposities waardoor je veel verschillende spiergroepen kunt trainen. Een pull up met een wijde greep is interessant als je schouders wilt trainen. Een pull up met smalle greep ga je meer merken aan je biceps. De chin up, met een smalle onderhandse greep, is trouwens ook een fantastische oefening voor je biceps. Combineer de verschillende oefeningen om je armen, borst, schouders, rug en buikspieren te trainen.

Gebruik

Deze multifunctionele optrekstang schroef je niet vast, maar klem je in de deuropening, boven het frame. Het ontwerp van de stang zorgt dat een groot deel van de belasting wordt omgezet in horizontale druk tegen de muur en je dus niet met je volle gewicht aan je deurpost hangt. Bevestigen en loshalen duurt maar een paar seconden.

Plaats de VirtuFit Optrekstang / Pull Up Bar Deluxe op de grond om je push ups en tricep dips uit te voeren. Voor de push up geldt ook dat een wijde greep je een andere oefening geeft dan een smalle greep. De wijde greep is onder andere beter om je borstspieren te trainen. Tijd voor buikoefeningen? Zet de optrekstang aan de onderkant van de deuropening vast voor een set crunch bewegingen.

Deze luxe pull up bar is de start voor krachttraining met je eigen lichaamsgewicht. De oefeningen die je hier mee doet zijn bijna onmisbaar om je krachttraining thuis te doen.

Deze optrekstang is belastbaar tot 120 kg en geschikt voor deuropeningen van 78 tot 90 cm breed.

De optrekstang wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Het is echter bij de meeste kozijnen ook mogelijk om gebruik te maken van de optrekstang zonder deze met het bevestigingsmateriaal te bevestigen. Voor maximale veiligheid raden wij aan wél gebruik te maken van het bevestigingsmateriaal.

VirtuFit

Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

VirtuFit Pull Up Bar Mulifunctionele Optrekstang Deluxe
VirtuFit Pull Up Bar Mulifunctionele Optrekstang Deluxe
Mangroove.nl
Logo