Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

32.95

Materiaal

Metaal

Product hoogte

31 cm

Product lengte

22 cm

Product breedte

22 cm

Gewicht

350 g

Kleur

Zilver

EAN

7106594157052

Categorieën

Tuin Tuininrichting Tuindecoratie Tuinbeelden

Hoogte

30 tot 40 cm

Merk

Birdwise

Laatste prijs update: december 7, 2023 4:30 pm Meer informatie
SKU: 9200000088517074 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Metalen Vink

Goed verhaal: Een gedeelte van onze opbrengst naar een goed doel. Zo geeft u een prachtig cadeau met een mooi verhaal.
Mooi verpakt: de vink wordt verpakt in een prachtige cadeau doos. Daarbij kunnen we indien gewenst ook nog een persoonlijke boodschap mee verpakken.
Snel geleverd: U heeft de Birdwise binnen 2 werkdagen in huis!
Verstuurd: met PostNL en u krijgt een Track&Trace
Past door de Brievenbus: u hoeft niet thuis te zijn
Makkelijk bevestigen: Onze Birdwise kan je makkelijk bevestigen in een boom (hamer is voldoende) schutting of ander hout voorwerp.
Corten staal: De Birdwise is worden in de loop van tijd mooier doordat ze gaan roesten. Birdwise gaan jaren mee omdat ze van corten staal zijn. Ze roesten niet door.
Windlicht: Alle Birdwise zijn ook zo ontworpen dat je er ook een windlicht in kan hangen. Dit geeft ’s avonds direct een prachtige sfeer.

Een vogel van Birdwise hoort in iedere tuin! Versier jouw tuin met exclusieve tuindecoratie. Heb je een mooie boom, schutting of balkon, dan kan je die extra versieren met een van onze metalen vogels. Al onze tuindecoratie’s zijn gemaakt van duurzaam Corton staal. Die binnen 2 tot 3 weken veranderen van een metaalkleur, naar een mooie roestkleur. Duurzaam Corton staal, mooie roestkleur! Corton staal is een duurzaam staal dat veelvuldig gebruikt wordt bij kunstwerken, en gaat ondanks het roesten, jarenlang mee! Makkelijk te bevestigen Een trapje en een hamer is alles wat je nodig hebt om je eigen Birdwise een mooi plekje te geven. Een paar tikjes met die hamer en de vogel zit in jouw boom. Of timmer hem aan je balkon, tuinhek, schutting of schuur.

Mangroove.nl
Logo