Vifa portable speaker Reykjavik (Grijs)

Kleine speaker, groots geluid 
Design
De kleinste bluetooth-luidspreker van Vifa is de Reykjavik. Strak Scandinavisch design, geïnspireerd door de ruige IJslandse natuur en de gegroefde, vloeiende landschappen van het Noordelijke halfrond. De Reykjavik is verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen, beide met dezelfde afmetingen en de kenmerkende ronde vorm. De uitvoering in Lavastone Black is volledig in geanodiseerd aluminium uitgevoerd, waar de Sandstone Grey aan één zijde is afgewerkt met hoogwaardig textiel van de designers van Kvadrat.
Door het kleine formaat en de meegeleverde reistas is deze speaker ook eenvoudig mee te nemen om overal in goede kwaliteit naar je favoriete muziek te luisteren.
Geluid
Ondanks zijn kleine omvang levert de Reykjavik een rijk en vol geluid. Dat komt door de specifieke ronde vorm, waardoor het geluid in 360 graden verspreid wordt. De luidspreker beschikt over maar liefst 2x 19mm Vifa drivers en een 70mm Vifa Woofer die ervoor zorgen dat het geluid heerlijk vol overkomt.
Connectiviteit
Ten eerste kan via de uiterst stabiele Bluetooth 4.0aptX technologie verbinding worden gemaakt met alle muziekbronnen die ook over Bluetooth beschikken. Verder kan de speaker op de vertrouwde manier via 3.5mm aux-kabel verbonden worden met je media-apparaat. Met deze opties is er altijd een manier om jouw muziek af te spelen vanaf je favoriete apparaat.

 

Prijs: 149.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!