Vifa portable speaker Helsinki (Blauw)

Dé combinatie van geluid en design
Design
Geweldig Scandinavisch design. Gemaakt van de beste materialen zoals een stevige in één deel gegoten aluminimum behuizing, bekleed met textiel van designhuis Kvadrat en een volledig lederen handvat dat zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd is door Zweedse lederfabrikant Tarnsjo Garveri. Materialen die zijn geselecteerd om zelfs met veelvuldig gebruik mooi te blijven, daarmee is deze luidspreker duurzaam en zal je er lang van blijven genieten, waar je hem ook mee naartoe neemt.
Geluid
Ook intern bestaat de Helsinki uit top materialen om de kwaliteit van het geluid aan te laten sluiten bij het hoogwaardige uiterlijk. Zo gebruikt deze draagbare speaker 2x 50mm fullrange Vifa-units om het gehele geluidspectrum zo goed mogelijk ten gehore te brengen. Voor extra power bij de lage bass tonen beschikt hij bovendien over 2 rug aan rug geplaatste 60mm Vifa-woofers die ondersteund worden door 2 passieve radiatoren. Deze radiatoren zorgen voor een nog gebalanceerder geluid bij de lage tonen. Hiermee levert de Helsinki geweldige geluidskwaliteit voor zo’n compacte draagbare speaker.
Connectiviteit
Ten eerste kan via de uiterst stabiele Bluetooth 4.0aptX technologie verbinding worden gemaakt met alle muziekbronnen die ook over Bluetooth beschikken. De verbinding kan eenvoudig tot stand worden gebracht door middel van NFC technologie. Verder kan de speaker op de vertrouwde manier via 3.5mm aux-kabel verbonden worden met je media-apparaat. Met deze opties is er altijd een manier om jouw muziek af te spelen vanaf je favoriete apparaat.

 

Prijs: 329.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!