Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Verrekijker – Compact – Licht – Verrekijker Vogelsspotten – Geschikt voor Vogelaars 8×21

103.73

EAN

8785277518565

Categorieën

Kamperen & Outdoor Outdoor Kijkers & Scopes

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: december 3, 2023 11:07 pm Meer informatie
SKU: 9300000092372201 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • SUPERIOR VEILIGHEID -Zachte Rubber Omringde Oculairs zijn inbegrepen voor oogbescherming en optische glazen lens, zodat kinderen hun ogen of gezicht niet beschadigen. Er is extra coating rondom de oculairs in vergelijking met andere merken en biedt een betere bescherming van de lens tijdens vallen.
  • SUPERIOR DESIGN – Anti-slip kras, de grip is ergonomisch gepatenteerd ontworpen de rubberen handgrepen perfect voor kleine handen, de verrekijker is gemakkelijk te focussen en kan worden aangepast om gemakkelijk aan de oogafstand te passen geven kleine avonturiers een beter zicht op de natuur! De bladeren van een boom op 100 meter afstand kwamen scherp in beeld.
  • Schokbestendig en levenswaterdicht – Duurzame verrekijker die bestand is tegen vallen en vallen op vloeren door rubberen coating die schokken absorbeert. Als per ongeluk op de grond valt, worden de verrekijker beschermd tegen schade met schokbestendig rubber armor in vergelijking met andere merken en biedt het een betere bescherming van de lens tijdens vallen, levenswaterdicht ontwerp, om regen en schimmel te voorkomen.
  • STABILIZATIE CLEAR IMAGE – Dit product heeft een uitstekende vergroting van 8X en het FMC prisma groen gecoate optica systeem kan optische reflectie regelen om high definition en kleurrijke beelden te creëren.Multi-layer breedband coating technologie, Ontworpen voor kinderen om gemakkelijk te gebruiken, verrekijker kan worden gevouwen om oog tot oog afstand van het kind, maak je de scène realistischer te zien.
Verrekijker – Compact – Licht – Verrekijker Vogelsspotten – Geschikt voor Vogelaars 8×21
Verrekijker – Compact – Licht – Verrekijker Vogelsspotten – Geschikt voor Vogelaars 8×21
Mangroove.nl
Logo