Véritable Smart Garden (Zwart)

Kweek je eigen aromatische kruiden, bladgroente, eetbare bloemen en mini groenten het hele jaar door zonder moeite. Geen groene vingers? De Véritable Garden doet het allemaal zelf! Geleverd met een gratis Lingot startpakket: Basilicum, Platte Peterselie, Tijm en Bieslook.
Het verschil tussen de Classic en de Smart Garden
De Smart Garden past de LED lichtintensiteit automatisch op de omgeving aan om nog efficiënter en effectiever te zijn.
Hoe werkt het?
De Véritable high end LED technologie met een kleurspectrum, speciaal aangepast voor eetbare planten. Zijn specifieke kleur en prestatie zorgen voor een snelle groei en een maximale smaakontwikkeling. Het licht wordt automatisch gecontroleerd: het blijft 16 uur per etmaal actief om de natuurlijke plantcyclus te respecteren. Jouw Smart Garden houdt rekening met de natuurlijke verlichting om de optimale hoeveelheid licht aan jouw planten te geven. Je kan de Véritable Garden overal neerzetten, want hij heeft geen natuurlijk licht nodig. De 2 lichtmastjes zijn in de hoogte verstelbaar voor de beste lichtverdeling.
Autonoom
De Véritable Garden werkt autonoom. Hij zorgt voor automatisch licht, irrigatie en voeding van de planten. Je hoeft alleen te oogsten! De watertank heeft een autonomie van 2 tot 3 weken. Je kan dus op vakantie terwijl de Véritable garden voor jouw kruiden zorgt.
Lingot Véritable
Kweek meer dan 30 verschillende planten dankzij de Lingots: aromatische kruiden, bladgroente, eetbare bloemen en mini groenten. De Lingots zijn de klaar-voor-gebruik navulling gemaakt voor eenvoudig en efficiënt gebruik. Lingots bevatten:
organische of biologische zaden;
organische grond;
essentiële voeding afgestemd op elke plant.
Alle parameters zijn gecontroleerd en geoptimaliseerd: De ruimte tussen de zaden, de diepte van de zaden, zuurstof voor de wortels, de PH waarde. Elke Lingot is 100 procent op maat gemaakt voor elke specifieke plant. De Lingots kunnen 1 jaar bewaard worden op een droge koele plek. Hierna kan het kiemgehalte afnemen.
Efficiënt
De Véritable Garden is een concentratie van technologieën. Het zorgt voor de perfecte groeiomstandigheden voor elk type plant en dat resulteert in hoog kwalitatieve en een flinke oogst. Binnen 4 weken kan je jouw eerste oogst doen en daarna kan je gegarandeerd 4 tot 6 maanden regelmatig oogsten.
Ecologisch
De verpakking is eco designed.
Ze bevatten geen pesticides of GGO’s. 
Het product kan recycled worden. De grond met zaden is 100 procent biologisch afbreekbaar.
De LED verlichting is zeer energiezuinig.

 

Prijs: 151.20  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!