Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Velform Nutritionals Met BAICAPIL™ Anti-Haaruitval Behandeling Stimuleert Haargroei Verhoogt Haardichtheid Biotine 100% Natuurlijke Ingrediënten…

- 12%

Categorieën

Persoonlijke verzorging Haarverzorging Haarserum Haar

Merk

Velform

Hulp bij

Futloos & fijn haar

Haartype

Alle haartypes

Opties

Alleen natuurlijke ingrediënten, pH-neutraal

Laatste prijs update: december 1, 2023 3:41 am Meer informatie
SKU: 9300000035704520 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Velform Nutritionals – Met BAICAPIL™ – Anti-Haaruitval Behandeling – Stimuleert Haargroei – Verhoogt Haardichtheid – Biotine – 100% Natuurlijke Ingrediënten – 200 ml

Velform Nutritional gaat haaruitval tegen, en stimuleert de haargroei

Nutritional By Velform komt als beste anti haaruitval behandeling uit de test! Het serum bevat een bewezen formule die de haargroei stimuleert, de haardichtheid verhoogd en haaruitval verminderd. Daarnaast zorgt het voor volume in het haar waardoor uw kapsel er weer jong, glanzend en goed verzorgd uitziet. Het zorgt voor een mooie en frisse hoofdhuid.

Met BAICAPIL® & ACB BioChelate B Complex™
Bevat 8 Vitamine B, waaronder Biotine
Stopt haaruitval en bevorderd de natuurlijke haargroei
Verbeterd de celactiviteit en vertraagt ​​cellulaire veroudering
Helpt de haargroei en de haardichtheid te verhogen

Bij haaruitval, dunnend wordend haar, kale plekken op de hoofdhuid en schilfers raden wij u zeker aan de Velform Nutritional te gebruiken. In tegenstelling tot andere anti haaruitval behandelingen bevat Nutritional de formules BAICAPIL® & ACB BioChelate B Complex™ en ook de vitamine B, Biotine. Deze krachtpatsers van haar verzorgende vitamine, proteïne en mineralen gaan u zeker helpen om haaruitval tegen te gaan en u weer de volle haarbos te geven waar u van droomt!

Unieke bewezen formule, de sleutel tot dikkere haargroei

Een van de actieve bestanddelen van Velform Nutritional is BAICAPIL®. Dit ingrediënt in combinatie met ACB BioChelate B Complex™ stopt haaruitval en bevorderd de natuurlijke haargroei. De combinatie van de 3 natuurlijke plantaardige ingrediënten en de 8 vitamines B zorgt ervoor dat de hoofdhuid wordt verzorgd en verstevigd. Tijdens de wasbeurt worden de haarzakjes gestimuleerd en kan er nieuw haar groeien. Een optimaal gevoede hoofdhuid is de sleutel tot dikkere haargroei.

BAICAPIL®

BAICAPIL® is een verzamelnaam voor een geweldige formule wat Propaandiol, Water, Arginine, Melkzuur, Glycine Soja (Soja) Kiem Extract, Triticum Vulgare (Tarwekiem Extract, Scutellaria Baicalensis Wortelextract bevat. Deze formule zorgt voor een synergetische combinatie van drie planten die haaruitval helpt bestrijden met zichtbare effecten. De componenten van Baicapil™, Tarwe en sojascheuten verbeteren de celactiviteit en vertraagt ​​cellulaire veroudering. Ook verbetert Baicapil™ de conditie van de haarzakjes en de verankering ervan in de hoofdhuid, waardoor haaruitval wordt verminderd. Daarnaast helpt het de haargroei en de dichtheid te verhogen, het aantal nieuwe haren neemt hierdoor aanzienlijk toe.

ACB BioChelate B Complex™

ACB Bio-Chelaat 5 PF bestaat uit vijf gefermenteerde, essentiële mineralen: zink, ijzer, silicium, koper en magnesium. Door fermentatie worden deze mineralen omgezet in een bio-actief materiaal dat gemakkelijk wordt herkend door onze huid, hoofdhuid en haar. De gefermenteerde mineralen waaruit ACB Bio-Chelaat 5 PF bestaat, worden een krachtpatser van voordelen, die de barrièrefunctie effectief verbeteren, de expressie van groeifactoren verhogen, stressgerelateerde factoren verminderen, de cellulaire energieproductie verhogen en ontstekingsremmend werken.

8 Vitamine B, waaronder Biotine

Velform Nutritionals bevat wel 8 soorten vitamine B namelijk; cyanocobalamine, pyridoxine, pantotheenzuur, thiamine, riboflavine, niacinamide, biotine en foliumzuur.

 • Cyanocobalamine heeft een belangrijke functie bij de synthese van nucleïnezuren en daardoor bij de celdeling; in het bijzonder de celdeling in het hematopoëtisch systeem.
 • Pyridoxine speelt een belangrijke rol bij veel processen in het lichaam. Bijvoorbeeld bij onze stofwisseling, de af-en opbouw van eiwitten en de regulering van hormonen.
 • Pantotheenzuur is essentieel voor de celontwikkeling en groei van weefsels. Ook zorgt het voor een betere bloedcirculatie, waardoor voedingsstoffen de hoofdhuid beter kunnen bereiken.
 • Thiamine is betrokken is bij de energieproductie waardoor haarfollikels de kans krijgen te groeien.
 • Riboflavine is onmisbaar voor de energievoorziening van het lichaam. Het speelt namelijk een belangrijke rol bij het vrijmaken van energie voor je lichaam uit koolhydraten, eiwitten en vetten.
 • Niacinamide maakt je huid egaler en gezond.
 • Biotine speelt een belangrijke rol in de synthese van een gezonde huid, haar en nagels en is daarom een van de beste vitamines tegen haaruitval.
 • Foliumzuur helpt bij de groei van weefsels in het lichaam, en daardoor ook de haargroei. Bovendien ondersteunt foliumzuur de bloedcirculatie waardoor belangrijke vitamines en mineralen de haarzakjes in de hoofdhuid beter kunnen bereiken.
 • Met BAICAPIL® & ACB BioChelate B Complex™
 • Bevat 8 Vitamine B, waaronder Biotine
 • Stopt haaruitval en bevorderd de natuurlijke haargroei
 • Verbeterd de celactiviteit en vertraagt cellulaire veroudering
 • Helpt de haargroei en de haardichtheid te verhogen


Velform Nutritionals,

als beste uit de test

Uit verschillende testen bleek dat Velform Nutritional bij zowel mannen als vrouwen voor een mooie haardos zorgt. Het haar werd weer voller en dikker waardoor kale plekjes verdwenen. Het optimale gebruik van Velform Nutritional bij elke wasbeurt zorgt ervoor dat haargroei wordt bevorderd. De aanwezige proteïnen en vitamines zorgen voor een gezonde hoofdhuid waar haarfollikels weer kunnen ademen en stevig kunnen groeien.

Wanneer het haar zijn glans verliest, dunner wordt en er kale plekjes beginnen te verschijnen kunt u al direct Nutritional gebruiken. Het haarserum zorgt ervoor dat alle vitamines en mineralen welke de hoofdhuid te kort komt worden toegevoegd waardoor uw huid weer de energie krijgt om het haar stevig terug te laten groeien. Velform Nutritional zorgt voor een gevoede en gezonde hoofdhuid voor een mooie en volle bos haar!

Ingrediënten Velform Nutritional: Vitamines B: cyanocobalamine, pyridoxine, pantotheenzuur, thiamine, riboflavine, niacinamide, biotine, foliumzuur. BAICAPIL® is a registered trademark of PROVITAL, S.A.U.ACB BioChelate B Complex™ is a trade name of Active Concepts, LLC

Gebruiksaanwijzing: 1 of 2 keer per dag aanbrengen en masseren op het hoofd.’s Avonds, en/of 45 minuten voor het wassen van het haar.

Inhoud: 200ml

Waarschuwing: Het product is bedoeld voor volwassenen. We raden aan om deze en alle andere huidverzorgingsproducten 48 uur voor het eerste gebruik te testen op een klein gebied, zoals de binnenste onderarm. Niet gebruiken als er tekenen van irritatie of uitslag optreden. Als na gebruik van het product irritatie of uitslag optreedt, stop dan met het gebruik. Raadpleeg uw dermatoloog als irritatie of uitslag aanhoudt.

Bewaarvoorschrift: Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Bronnen en certificering:

 • Active Concepts, LLC – https://activeconceptsllc.com/products/bioferments/acb-bio-chelate-5-pf/
 • PROVITAL, S.A.U – https://www.weareprovital.com/es/careactives/baicapil
Velform Nutritionals Met BAICAPIL™ Anti-Haaruitval Behandeling Stimuleert Haargroei Verhoogt Haardichtheid Biotine 100% Natuurlijke Ingrediënten…
Velform Nutritionals Met BAICAPIL™ Anti-Haaruitval Behandeling Stimuleert Haargroei Verhoogt Haardichtheid Biotine 100% Natuurlijke Ingrediënten…
Mangroove.nl
Logo