Trust toetsenbord met muis Raza Wireless

Ultradun draadloos toetsenbord met vlakke, stille toetsen en nauwkeurige, draadloze muis.
Stil gemak zonder draden
De Trust Raza Draadloos Stil Toetsenbord en Muis geeft dubbel gemak. Maak handig gebruik van de ultieme vrijheid van draadloos en stil werken.
Draadloze vrijheid
Met een enkele USB-micro-ontvanger heb je controle over zowel het toetsenbord als de muis. Plaats het duo waar je ook maar wilt werken; met een draadloos bereik van maximaal 10 meter kent je gedroomde bureauopstelling vrijwel geen grenzen.
Stilste set
Laat je woorden uit het toetsenbord vloeien, zonder typlawaai. Het Trust Raza toetsenbord heeft vlakke toetsen met een zachte en stille aanslag. Hij is zo stil dat je typt op fluisterniveau. De Raza muis is al net zo onhoorbaar. Je zult je collega’s, je huisgenoten of je eigen gedachten niet storen.
Functionele en stijlvolle controle
De Trust Raza Draadloos Stil Toetsenbord en Muis zijn even praktisch als stylish. Het ultradunne en stijlvolle toetsenbord heeft een full-size ontwerp met 13 multimediatoetsen voor directe en intuïtieve controle. De muis is bekleed met antislip rubber voor optimale grip en de bediening is nog comfortabeler gemaakt aan de hand van twee snel bereikbare duimknoppen.

 

Prijs: 49.99  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!