Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Trust ACM-100 Dimmer Monteerbaar Wit

Elektrisch

Ja

Draadloos schakelen

Ja

Type dimmer

Slimme dimmer

Product lengte

53 mm

Product breedte

53 mm

Gewicht

110 g

Voltage

230 V

Spatwaterdicht

Nee

Verpakkingsinhoud

Inbouwdimmer ACM-100 Gebruiksaanwijzing

Kleur

Wit

Fabrieksgarantie termijn

2 jaar

Reparatie type

Carry-in

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Bediening via mobiele app

Ja

CE markering

Zichtbaar

Maximale belastbaarheid in Watt

200

Montage

Inbouw

Smart Home Platform

KlikAanKlikUit

Verpakking breedte

133 mm

Verpakking hoogte

43 mm

Verpakking lengte

145 mm

EAN

8713439710823

Categorieën

Klussen Elektra Schakelmateriaal Dimmers LED dimmers

Merk

Trust

Opties

Draadloos schakelen, Besturing via mobiele app

Laatste prijs update: december 1, 2023 7:08 pm Meer informatie
SKU: 9200000069317063 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Trust-KlikAanKlikUit, Inbouw dimmer ontvanger, ACM-100

Met deze inbouwdimmer kunt u allerlei soorten verlichting draadloos dimmen voor de juiste sfeer. Bijvoorbeeld dimbare LED lampen of dimbare spaarlampen. Hiervoor is elke KlikAanKlikUit zender met het automatisch codesysteem geschikt.

Ook te bedienen met de Internet Control Station (ICS-2000, Smart Bridge).

De ACM-100 inbouw dimmer multi is bedoeld om dimbare verlichting draadloos te dimmen (dimbare LED en spaarverlichting: 3-24 Watt; overige dimbare verlichting: 20-200 Watt) met een tot maximaal 6 KlikAanKlikUit zenders. U installeert deze ontvanger in wand/plafonddoos, sluit de dimbare verlichting aan op de ontvanger en meldt naar wens één of meerdere KlikAanKlikUit zender(s) aan. Gebruik hiervoor een KlikAanKlikUit zender naar keuze met het automatisch codesysteem, bijvoorbeeld een afstandsbediening of draadloze wandschakelaar

U bent in staat om met deze ontvanger gloeilampen en halogeen verlichting van 20 tot 200 Watt draadloos te dimmen. Voor 12 Volt halogeen verlichting in combinatie met een draadgewonden (spoel)transformator is het minimale wattage 40 Watt. Dimbare spaarlampen kunt u met deze dimmer dimmen van 3 tot 24 Watt.Dimbare LED lampen zelfs tot 50 Watt. Om deze diverse typen verlichting succesvol te kunnen dimmen is het belangrijk om het dimbereik in te stellen voor de specifieke lamp. Zo bent u ervan verzekerd dat u de door u gekozen verlichting mooi draadloos kunt dimmen. Dimmen werkt door verlichting aan te schakelen met de KlikAanKlikUit zender en vervolgens nogmaals hetzelfde signaal te versturen. Zodoende wordt de verlichting gedimd en bepaald u het gewenste dimniveau door voor een 3e maal een AAN-signaal te sturen met de aangemelde KlikAanKlikUit zender.Dankzij de ICS-2000 Internet Control Station of Smart Bridge kunt u deze stekkerdoos dimmer zelfs procentueel dimmen. Via de Android/iOS app op uw smartphone of tablet kunt u de verlichting namelijk via een slider in de app eenvoudig tot 25, 50 of een ander gewenst percentage dimmen.

Naast de inbouw dimmer zijn er ook inbouwschakelaars beschikbaar om verlichting of apparatuur draadloos aan/uit te schakelen met een KlikAanKlikUit zender.

Trust ACM-100 Dimmer Monteerbaar Wit
Trust ACM-100 Dimmer Monteerbaar Wit
Mangroove.nl
Logo