Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Trixie Dog Activity Chess Denkspel – Hondenspeelgoed – 2 x 1 stuk

45.98

Kleur

Blauw

Leeftijd dier

Elke levensfase

Type dier

Hond

Type dierenspeelgoed

Piepspeelgoed

EAN

8711621208547

Categorieën

Dieren Honden Hondenspeelgoed Piepspeelgoed

Merk

Trixie

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: december 7, 2023 6:54 am Meer informatie
SKU: 9200000108596209 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Trixie Chess

De Trixie Chess is een snackspelletje speciaal voor honden. maar ook zeer geschikt voor katten en knaagdieren. Dit spel heeft een anti slip onderkant en de verpakking bevat een boekje met trainingstips en tricks.

In het spel kan je snacks voor je hond verstoppen. je hond moet deze eruit puzzelen. Het spel kan op verschillende niveau’s gespeeld worden. door omstebeurt bewegen van kegel en schuifjes komt je hond bij zijn beloning. Het bordspel heeft 4 kegels en diverse kleine kommetjes en lades. door de kegel als stopper te gebruiken. kan de moeilijkheidsgraad worden opgeschroefd

Uitdaging voor je hond

Spelen met je hond zorgt ervoor dat je een betere band krijgt met je hond en zorgt ervoor dat je hond zijn energie op een positieve manier gebruikt en niet gaat slopen of rottigehid gaat uithalen.

Zorg er wel voor. als je met je hond speelt dat het positief is voor je hond en dat je hond een succes ervaring heeft. beloon hem dus met extra snoepjes en woorden. Mocht hij in het begin moeite hebben met het spel. help hem dan zodat je hond niet gefrusteerd raakt en het spelen wel als leuk blijft ervaren. Is het spel echt te moeilijk voor je hond. probeer dan een spel met een lager niveau.

Klaar met spelen?

Ruim het spel op na het spelen en laat je hond niet alleen met het spel spelen. Het spel bevat kleine onderdelen en dit kan gevaarlijk zijn. Is je hond heel enthousiast en heeft hij gekwijld? Geen probleem. dit spel kan gewoon in de vaatwasser.

Dit is een Level 3 spel en is geschikt voor gevorderden honden

Trixie Dog Activity Chess Denkspel – Hondenspeelgoed – 2 x 1 stuk
Trixie Dog Activity Chess Denkspel – Hondenspeelgoed – 2 x 1 stuk
Mangroove.nl
Logo