Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Tre Ponti Primo Camou M Camou Groen 10-20 kg

Materiaal

Nylon

Maat

XXL

Reflecterend

Ja

Borstomvang

70 cm

Set met riem

Nee

EAN

8031430006227

Categorieën

Dieren Honden Hondentuigjes Reflectie & Verlichting Reflecterende hondentuigjes Halsbanden, riemen & tuigen

Minimaal verstelbare borstomvang

61-70 cm

Merk

Tre Ponti

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: december 9, 2023 5:22 pm Meer informatie
SKU: 9300000050537333 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Tre Ponti Primo plus zijn ergonomisch, innovatief, functioneel en vooral erg mooie Italiaanse design tuigen. Door de speciale, industrieel gepatenteerde vormgeving kan de hond vrij bewegen en zorgt voor toch een optimale controle over de hond. De speciale materialen en de niet-rekbare kern zorgen voor een grote diversiteit in mogelijkheden met het gebruik. Zoet- en zoutwaterbestendig, praktisch bij fietsen, sporten, speuren maar natuurlijk ook voor het gewone dagelijkse rondje. Zowel de hond als de baas zullen met een Tre Ponti Primo prettiger en rustiger samenwerken. Natuurlijke controle!

Door de speciale vormgeving, waarbij de voorste band hoger zit als bij de meeste andere tuigen, zit het voorste deel veelal tegen het borstbeen. Hierdoor zijn de schouderbladen volledig vrij van bewegen, en heeft de hond nauwelijks het gevoel dat het belemmert wordt. Optimale bewegingsvrijheid dus. Door de grote verstelbaarheid op de buik, in 4 maten tot ruim een meter buikomvang, zorgt dat voor vrijwel alle honden vanaf 15 kilo er een Primo tuig beschikbaar is. Een greep uit het assortiment zijn de kleuren rood, blauw, zwart en roze. Zowel standaard als Reflecterend. De camouflage serie in groen en desert bruin. In neon kleuren geel en oranje, ook eventueel reflecterend. De carbon look primo in rood en zwart, en nog enkele unieke kleuren. De Primo plus serie is er in het zwart, zwart reflective, camouflage en oranje.

Onderscheiden ten opzichte van de standaard primo is dat de plus versie een bredere borstband heeft. Hierdoor is er een groter controle oppervlak bij de brede honden, en is de krachtverdeling groter. Het primo plus type kenmerkt zich ook door een vaste ring op de rug van de hond. Langharige honden hebben hier soms ook baat bij, alsmede sterkere hond. Over het algemeen kan men stellen dat de primo plus voor de minder beweeglijke , en sterkere honden is ontwikkeld. Ook door het design wat grover en dikker is, komt het in verhouding op “doggen” erg mooi tot zijn recht.

In combinatie met de powerlijnen van Tre Ponti echt een topcombinatie!

Er zit er een handvat op de bovenzijde van het Tre Ponti tuig. Hiermee kan indien nodig de hond kort gehouden worden en zoekt het handvat steun over het gehele Tre Ponti tuig door de speciale stiksels in het model. Het Tre Ponti tuig blijft vrijwel op dezelfde plek zitten en oefent flankdruk uit wanneer de hond in het tuig gaat hangen. Daardoor blijven de bijzondere eigenschappen van de Primo tuigen gewaarborgd, en voegt het met de plus nog meer controle toe.

Eigenschappen Tre Ponti tuigen:

• Uniek gepatenteerd design.

• Zeer sterk door niet rekbare kern van high-quality canvas.

• Praktisch, snel om en af te doen.

• Verstelbaar.

• Lichtgewicht materiaal.

• Optimale bewegingsvrijheid

• Materiaal houdt geen geur en haren vast ( bij de primo plus wel meer dan bij de gewone primo; deze is gewatteerd, en bijvoorbeeld deel van nylon)

• Waterbestendig, ook voor zoutwater.

• Leverbaar in meerdere kleuren

• Volledige controle over de hond

• Vrijwel onmogelijke irritatie in de oksels.

• Unieke uitstraling, gewoon mooi!

Maten Primo plus Tuigen:

Maat M 14-20 kg of borstomtrek 50 tot 70 cm

Maat L 20/30 kg of borstomtrek 70 tot 80 cm

Maat XL 30/40 kg of borstomtrek 80 tot 100 cm

Maat XXL 40/60 kg of borstomtrek 90 tot 120 cm

Tre Ponti Primo Camou M Camou Groen 10-20 kg
Tre Ponti Primo Camou M Camou Groen 10-20 kg
Mangroove.nl
Logo