TP-Link WiFi repeater RE350

Sterke uitbreiding en hoge snelheden met de TP-Link RE350
Moe van Wi-Fi plekken in/om huis zonder Wi-Fi? De TP-Link AC1200 Wi-Fi Range Extender RE350 breidt jouw bestaande Wi-Fi uit met gecombineerde draadloze doorvoersnelheden tot 1.2Gbps, wat betrouwbare verbindingen biedt voor bandbreedte-intensieve taken zoals HD/4K streaming, vertragingsvrij gamen en het downloaden van grote bestanden.
Meer Wi-Fi voor meer draadloze apparaten
De RE350 werkt zowel op de 2.4GHz als de 5GHz verbinding. Simpele taken zoals het versturen van e-mails of browsen op het web kunnen worden uitgevoerd door de 2.4GHz verbinding, terwijl bandbreedte intensieve taken zoals online gamen of HD video streamen kunnen worden verwerkt door de 5GHz verbinding – en dit allemaal tegelijkertijd.
Vertragingsvrije en naadloze dual-band verbindingen
Als een van de hoofdverbindingen mislukt of in het geval dat de hoofdrouter slechts een single Wi-Fi band kan leveren op de 2.4GHz zal de RE350 nog steeds een stabiele dual-band verbinding bieden, welke jou toestaat om te genieten van een stabiele en vertragingsvrije ervaring op al jouw apparaten.
Gigabit ethernetpoort voor bliksemsnelle transmissies
De RE350 werkt op zowel de 2.4GHz als de 5GHz verbinding. Simpele taken zoals het versturen van e-mails of browsen op het web kunnen worden uitgevoerd door de 2.4GHz verbinding terwijl bandbreedte-intensieve taken zoals online gamen of HD video streamen kunnen verwerkt worden door de 5GHz verbinding – en dit allemaal tegelijkertijd.
Moeiteloze installatie, klaar in enkele minuten
De extender RE350 werkt met elke standaard draadloze router. Verbind de RE350 direct met een router door de extender’s WPS knop in te drukken gevolgd door de WPS knop van de router (indien beschikbaar). Wanneer je eenmaal verbonden bent met een bestaande router dan kun je de RE350 naar een ideale plek verplaatsen zonder verdere configuraties.
Intelligente signaal indicator voor een snelle positionering
Het intelligente signaallampje kan je helpen om de beste locatie te vinden om de extender te plaatsen.
Externe antennes met hoge prestaties
De twee dual-externe antennes helpen jouw Wi-Fi signaal te versterken en uit te breiden, wat zorgt voor een betrouwbare Wi-Fi dekking door jouw gehele huis of kantoor.

 

Prijs: 59.95  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!