TP-Link IP camera KC120

Beveilig jouw woning en bescherm jouw geliefden. De Kasa Cam levert zodra je het streamen start heldere beelden in 1080p zodat je overal een oogje in het zeil kunt houden op jouw woning. Net of je er zelf bij bent
Mis niets
Door de groothoeklens en het scherpe en duidelijke beeld (1080p) mis je niets. Zoom handmatig in om duidelijk te zien wat er gebeurt. Dankzij nachtzicht detecteert de camera zelfs 's avonds en 's nachts beweging tot een afstand van 7,6 meter. Gebeurt er iets bijzonders? Zet de live stream aan en maak handmatig opnamen.
Stembediening
Kijk op ieder moment via jouw smartphone live of opgenomen beelden met de gratis Kasa Smart app. Het is zelfs mogelijk om live beelden te streamen naar apparaten die Alexa of Google Assistant ondersteunen, zoals Fire TV of Google Chromecast.
Directe meldingen
Met de Kasa Cam houdt je eenvoudig toezicht op jouw gezin dankzij directe meldingen en geluids- en bewegingsdetectie. Beheer welke meldingen je wilt ontvangen door gratis 4 speciale activiteitszones in te stellen voor belangrijke ruimtes.
Eenvoudige installatie met de Kasa app
De Kasa Cam wordt geleverd met een montagebeugel om de camera aan de muur te bevestigen en een magnetische voet om de camera op metalen oppervlakken te bevestigen zonder gaten te hoeven boren. Download de Kasa app en volg de eenvoudige instructies om de camera in slechts enkele minuten te installeren. We weten bovendien dat privacy belangrijk voor jou is, daarom worden jouw beelden beveiligd met 128-bits AES-encryptie met SSL/TLS.

 

Prijs: 89.99  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!