Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Top 5 telefoonhouders voor je auto van 2022

Top 5 telefoonhouders voor je auto van 2022

Een telefoonhouder in je auto zorgt voor extra veiligheid. De telefoonhouder zet je eenvoudig vast aan het luchtrooster, dashboard of de voorruit. Zet je telefoon erin en je kunt beide handen veilig aan het stuur houden. Wij hebben de beste 5 telefoonhouders voor in je auto op een rij gezet.

 1. Veripart Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster
  De Veripart Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster heb je snel vastgezet op het luchtrooster in je auto. Handig is de draadloos opladen functie, waardoor je geen kabeltjes nodig hebt als je je smartphone onderweg wilt opladen. Het draadloos opladen werkt i.c.m. de iPhone 8 of hoger, de Samsung Note en Samsung S serie. De hoogte is verstelbaar waardoor bijna alle smartphones in de telefoonhouder gezet kunnen worden. Is je toestel minimaal 59 mm en maximaal 89 mm breed, dan is deze houder geschikt.
 2. Otterbox Telefoonhouder Auto Luchtrooster met MagSafe Magneet
  Ook de Otterbox Telefoonhouder Auto Luchtrooster met MagSafe Magneet kun je eenvoudig installeren aan het luchtrooster. Handig is de zogenaamde MagSafe mageet. Je iPhone 12, 13 of 14 blijft hierdoor eenvoudig aan de telefoonhouder “plakken”. Gebruik de telefoonhouder zowel verticaal als horizontaal. Horizontaal is vooral handig als je wilt navigeren bijvoorbeeld. Deze telefoonhouder beschikt niet over een oplaadfunctie. Het is goed om daar rekening mee te houden.
 3. Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit
  De Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit zet je eenvoudig vast aan je voorruit of je dashboard. De aanwezige zuignap zorgt ervoor dat de telefoonhouder goed blijft zitten. Ook als er sprake is van hobbelige wegen blijft de houder goed op zijn plek zitten. Als je toestel tussen de 58,6 en 85 mm breed is kun je deze telefoonhouder perfect gebruiken. Let op, dit model beschikt niet over een oplaadfunctie. Ook het draaien van de houder zodat je telefoon horizontaal komt te liggen is niet mogelijk.
 4. Otterbox Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met MagSafe Magneet
  De installatie van de Otterbox Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met MagSafe Magneet voer je snel en makkelijk uit. Deze telefoonhouder werkt perfect in combinatie met je Apple toestel. De MagSafe magneet zorgt ervoor dat je je iPhone 12, 13 of 14 eenvoudig aan de houder kunt vastklikken. Kies zelf of je het toestel in verticale of horizontale stand wilt hebben. Daarnaast bepaal je zelf waar je de houder aan vast maakt. Dit kan aan de voorruit, maar ook op je dashboard is mogelijk. De arm is verstelbaar waardoor je een prettige kijkhoek kunt creëren.
 5. Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen
  Vind je het prettig als je smartphone tijdens een autorit wordt opgeladen? De Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen maakt dit mogelijk. Het enige wat je moet doen is je smartphone in de houder zetten. Let op, draadloos opladen werkt alleen als je een Samsung hebt uit de S en Note serie of een iPhone 8 of nieuwer. De installatie van deze telefoonhouder is een fluitje van een cent. Interessante functie is de led verlichting. Deze geeft aan of de geplaatste smartphone wordt opgeladen, maar je kunt het ook als sfeerverlichting gebruiken.

Mangroove.nl
Logo