Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Top 5 mobiele airco’s van 2022

Heb je het al snel te warm in de zomer en wil je een ruimte lekker koel houden? Kies voor een mobiele airco die je ook nog eens eenvoudig kunt verplaatsen van de woon- naar de slaapkamer bijvoorbeeld. Omdat er veel mobiele airco’s te koop zijn kan het lastig zijn om een model te kiezen.

Om je op weg te helpen hebben wij de top 5 mobiele airco’s van 2022 voor je.

Fuave ACB07K01

De Fuave ACB07K01 is perfect voor ruimtes tot 20 vierkante meter die goed zijn geïsoleerd. Zet je de mobiele airco neer in een slecht geïsoleerde ruimte, dan kan deze tot 13 vierkante meter koel houden. Het geluidsniveau zit op maximaal 65 dB. Gebruik het model in je hobbykamer, slaapkamer of werkkamer bijvoorbeeld. Handig is de aanwezigheid van een thermostaat, waardoor je exact kunt instellen wat de gewenste temperatuur moet zijn. Ook profiteer je van het feit dat er een ontvochtigingsfunctie op het apparaat aanwezig is. Hierdoor heb je geen last van vochtige lucht i.c.m. een drukkend gevoel.

Fuave ACS16K01

Als je een grotere ruimte wilt koelen dan kan de Fuave ACS16K01 een interessante mobiele airco zijn. Koel ruimtes tot maar liefst 46 vierkante meter. Is de isolatie van een ruimte niet op orde, dan kan de airco tot 29 vierkante meter koelen. Handig zijn de aanwezige wieltjes waardoor je het apparaat eenvoudig kunt verplaatsen van de slaapkamer naar de hobbykamer bijvoorbeeld. Ook dit model heeft een ingebouwde thermostaat waarop je een vaste temperatuur kunt instellen.

Honeywell HJ16CESVWK

Met de Honeywell HJ16CESVWK koel je ruimtes tot 46 vierkante meter. Hoe koel je het wilt hebben kun je helemaal zelf bepalen. Stel zelf een gewenste stand in. Ook kun je ervoor kiezen om alleen de ventilatiestand te activeren. De airco werkt dan net als een ventilator. Handig is de mogelijkheid om de Honeywell app op je smartphone te zetten. Je kunt de mobiele airco vervolgens bedienen met je smartphone. Maar je hebt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van spraakbesturing d.m.v. Amazon en Google. De maximale geluidsproductie van dit apparaat zit op zo’n 65 dB.

Fuave ACS14K01

Ook met de Fuave ACS14K01 krijg je ruimtes lekker koel tijdens een warme zomerdag. Gebruik hem in slecht geïsoleerde ruimtes tot 26 vierkante meter. Is de isolatie in een ruimte op orde, dan kan de airco tot 40 vierkante meter koelen. Ook de ingebouwde thermostaat is aanwezig en kun je gebruik maken van de afstandsbediening om het apparaat van afstand in- en uit te schakelen.


De’Longhi PAC EM93 Silent
Als je besluit de De’Longhi PAC EM93 Silent aan te schaffen dan kun je tijdens het koelen kiezen uit drie verschillende koelstanden. Ook heeft het apparaat een ontvochtigingsfunctie en een ingebouwde thermostaat. Je koelt ruimtes tot 38 vierkante meter en het apparaat is met 63 dB relatief stil. Ga je slapen en gebruik je deze mobiele airco in de slaapkamer? Activeer dan de nachtmodus, waardoor de mobiele airco automatisch naar de laagste stand overschakelt. Je hoeft dan niet bang te zijn dat je nachtrust eronder gaat lijden.

Mangroove.nl
Logo