Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Top 5 ladyshaves van 2022

Ben je op zoek naar een goede ladyshave? Wij hebben de top 5 ladyshaves van 2022 voor je op een rij gezet. Kies een model waarmee je pijnloos kunt ontharen. Sommige modellen kunnen ook je wenkbrauwen trimmen, andere modellen zijn gericht op je bikinilijn. Ontdek de beste 5 en kies een model dat voldoet aan je wensen.

 1. Philips BRL175/00
  De Philips BRL175/00 is een ladyshave waarmee je zowel je bikinilijn, oksels en lichaam kunt ontharen. Op het apparaat is een flexibele kop aanwezig. Deze past zich aan op basis van je lichaamscontouren. Alle haartjes worden hierdoor verwijderd. Ook je bikinilijn werk je bij dankzij het trimhoofd en bikinitrimkam. Het handvat heeft veel grip en dat is vooral handig als je de ladyshave graag onder de douche gebruikt. Het model is volledig waterdicht en je hoeft dan ook niet bang te zijn voor waterschade. De kop spoel je na gebruik af onder de kraan. Daarna ruim je de ladyshave op in het meegeleverde opbergzakje.
 2. Braun Silk-épil LS 5-360
  De Braun Silk-épil LS 5-360 is de perfecte ladyshave als je je oksels en lichaam wilt ontharen. Het apparaat werkt op netstroom. Handig, want zo heb je nooit last van lege batterijen. De ronde kop past zich automatisch aan tijdens het scheren. Er wordt een scrubopzetstuk meegeleverd waarmee je de kans op scheerirritaties verkleint. De kop maak je overigens eenvoudig schoon door deze even onder de kraan te houden. Let op, deze ladyshave kun je niet onder de douche of in bad gebruiken.
 3. Philips BRL140/00 SatinShave
  De Philips BRL140/00 SatinShave is probleemloos tijdens een douchebeurt te gebruiken. Het huidcontactopzetstuk zorgt ervoor dat je geen trekkerig gevoel ervaart terwijl je aan het ontharen bent. Het model is volledig draadloos, wat handig is als je de ladyshave mee wilt nemen naar de camping bijvoorbeeld. In het pakket vind je verder een trimkam, soft glide opzetstuk, onderhoudsborstel, opbergzakje en oplader.
 4. Remington BKT4000 Bikini Trimmer
  De Remington BKT4000 Bikini Trimmer is geschikt voor onder de douche. Met deze ladyshave werk je vakkundig je bikinilijn bij. Het voordeel van gebruik onder de douche is dat alle haartjes zo weggespoeld worden. Er worden 2 opzetkammen meegeleverd. Handig, want zo bepaal je zelf welke trimlengte je wilt. Ook het opbergzakje dat in het pakket aanwezig is werkt prettig. Na gebruik spoel je de kop schoon en berg je de schone ladyshave op in het zakje. Zo is het apparaat weer klaar voor een volgend gebruik.
 5. Philips HP6393/00
  Met de Philips HP6393/00 pak je bijna alle delen van je lichaam aan. Het apparaat is geschikt voor je oksels, gezicht, bikinilijn en wenkbrauwen. Deze laatstgenoemde werk je netjes bij met de meegeleverde wenkbrauwenkam. De ladyshave is uitermate geschikt om mee te nemen op vakantie. Het apparaat werkt namelijk volledig draadloos op basis van 1 AAA- batterij. De ladyshave is hierdoor prima te gebruiken op plekken waar geen stroom aanwezig is. Na gebruik kun je de trimmer schoonmaken met het meegeleverde reinigingsborsteltje. Stop de ladyshave vervolgens in het opbergzakje en berg deze op voor een volgend gebruik.

Mangroove.nl
Logo