Top 5 epilators van 2022

Top 5 epilators van 2022

Gezichtshaar verwijderen of je bikinilijn ontharen? Met een epilator is het een fluitje van een cent. Er zijn ook modellen waarmee je de gevoelige zones kunt aanpakken. Bekijk de top 5 epilatoren van 2022 en kies het model uit dat het beste voldoet aan je wensen.

 1. Philips BRE710/00
  Met de Philips BRE710/00 pak je niet alleen je benen en gezicht aan, je kunt de epilator ook gebruiken voor de rest van je lichaam, waaronder je bikinilijn en oksels. De ingebouwde verlichting is handig, want zo zie je ook de allerkleinste haartjes. Wil je gevoelige zones ontharen, dan kun je het meegeleverde opzetstuk gebruiken. Speciaal voor je bikinilijn wordt er ook een opzetstuk meegeleverd. Het model is waterdicht, je kunt het apparaat dan ook zonder problemen gebruiken terwijl je aan het douchen bent.
 2. Philips BRE740/10
  Ook met de Philips BRE740/10 kun je bijna alle delen van je lichaam ontharen. Het trimhulpstuk kun je gebruiken om je bikinilijn eenvoudig bij te werken. Daarnaast kun je naast scheren, epileren en trimmen de huid ook scrubben. Hiermee voorkom je dat je last krijg van ingegroeide haartjes. Dit model gebruik je overigens moeiteloos in bad of onder de douche. Ook gelijk even je voeten verzorgen? Gebruik dan de voetvijl die in het pakket aanwezig is. Je krijgt een handig etui meegeleverd waarin de epilator en alle accessoires opgeborgen kunnen worden. Zo houd je alles netjes bij elkaar.
 3. Braun SE810 Face
  De Braun SE810 Face gebruik je specifiek voor je gezicht. De epilator heeft een kleine epilatorkop die alle ongewenste haartjes van je gezicht verwijderd. Ervaar de kracht van de 10 micro-openingen die ook de kleinste haartjes van je gezicht verwijderen. Dode huidcellen worden verwijderd en bevorderen huidvernieuwing. Het model werkt op batterijen, je neemt hem hierdoor eenvoudig mee op vakantie bijvoorbeeld. Je hebt ook de mogelijkheid om je gezicht te reinigen en te scrubben dankzij de meegeleverde gezichtsborstel.
 4. Braun Silk-épil 9 9-880 SensoSmart
  Met de Braun Silk-épil 9 9-880 SensoSmart pak je je benen, bikinilijn, gezicht, lichaam en oksels aan. De epilator werkt op batterijen, wat je erg flexibel maakt. Gebruik hem in je slaapkamer of op vakantie bijvoorbeeld. De epilator heeft een flexibele kop en 40 pincetten. Daarnaast krijg je een opzetstuk meegeleverd, speciaal voor je gezicht. Verder zit er ook een trimopzetstuk en een scheeropzetstuk in het pakket. Wil je de epilator voornamelijk voor grote oppervlaktes zoals je benen gebruiken, dan ben je met dit model sneller klaar dan in vergelijking tot vergelijkbare modellen. In het meegeleverde opbergzakje kun je de epilator na gebruik netjes opbergen.
 5. Braun Silk-épil 1 1170
  DE Braun Silk-épil 1 1170 gebruik je voor je lichaam, oksels en benen. Handig is het meegeleverde reinigingsborsteltje, waarmee je haartjes eenvoudig weg kunt vegen. Op het apparaat zijn 20 pincetten aanwezig, waarmee je moeiteloos haar van je benen en armen kunt verwijderen. Omdat ook de kleine haartjes worden verwijderd kun je lange tijd genieten van een glad scheerresultaat. De epilator ligt prettig in de hand en is klein van formaat. Je neemt hem dan ook eenvoudig mee op vakantie.

Mangroove.nl
Logo