Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Top 5 beste Nespresso machines van 2022

Op zoek naar de beste Nespresso machine voor in je keuken? Er zijn verschillende modellen te koop, met interessante functies. Wij laten je graag kennismaken met de beste 5 Nespresso machines van 2022.

 1. Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium
  Met de Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium zet je binnen een mum van tijd een lekkere lungo of espresso. Het apparaat heeft slechts 25 seconden nodig om de koffie te zetten namelijk. Voordeel is de grote opvangbak voor capsules. Hierin passen 11 gebruikte capsules. De sterkte van de koffie kan aangepast worden door de hoeveelheid water in te stellen. Zo kun je zelf bepalen of je een sterke bak koffie zet, of een bakje met weinig sterkte bijvoorbeeld. In het reservoir past 700 milliliter water, je kunt dan ook meerdere kopjes koffie achter elkaar zetten.
 2. Magimix Nespresso Essenza Mini Zwart
  De Magimix Nespresso Essenza Mini Zwart is een kleine koffiemachine die je ook in een kleine keuken kwijt kunt. De opwarmtijd van het koffieapparaat is slechts 25 seconden. In het waterreservoir past 600 ml water, voldoende voor 2 bakken koffie. Na gebruik zal de machine zichzelf automatisch uitschakelen (na 9 minuten). Wil je de losse onderdelen schoonmaken, dan kun je ze probleemloos in de vaatwasser stoppen.
 3. Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart
  De Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart heeft een iets groter reservoir, waardoor je 3 lungo’s achter elkaar kunt zetten. Zorg er wel voor dat je per kopje een nieuw Nespresso cupje gebruikt. Ook dit model is compact en kan in kleine keukens worden gebruikt. De opvangbank voor capsules biedt ruimte aan 11 cups. De waterhoeveelheid stel je naar wens in. Deze functie maakt het mogelijk om de machine te gebruiken in een huishouden waarbij er verschillende koffiesterktes worden geserveerd.
 4. De’Longhi Nespresso Lattissima Touch EN560.B Zwart
  Met de De’Longhi Nespresso Lattissima Touch EN560.B Zwart zet je niet alleen lungo’s of espresso’s, maar ook een lekkere cappuccino of latte macchiato. Vul het waterreservoir (900 ml), het melkreservoir (350 ml), plaats een Nespresso cupje en laat de cappuccino in een kopje stromen. Je kunt dankzij het grote melkreservoir een stuk of 7 cappuccino’s zetten, zonder dat je tussendoor melk moet bijvullen. Op het koffieapparaat zijn handige touch bedieningsknoppen aanwezig. Hiermee kun je eenvoudig aangeven wat voor soort koffie de machine moet zetten. Op het moment dat het tijd wordt de koffiemachine schoon te maken zal er een lampje oplichten. Handig, want zo kun je geen schoonmaakbeurt vergeten en houd je de koffiemachine in topconditie.
 5. Krups Nespresso Citiz XN741B Zilver
  Met de Krups Nespresso Citiz XN741B Zilver zet je overheerlijke espresso’s en lungo’s. Het waterreservoir is maar liefst 1 liter groot en je kunt dan ook heel wat kopjes zetten zonder het tussendoor bij te moeten vullen. Profiteer van een 25 seconden opwarmtijd en de mogelijkheid om de koffiesterkte in te stellen. Ook kun je de lekbak eenvoudig afstellen, waardoor je ook hoge kopjes kunt gebruiken. Ook de automatische uitschakelfunctie is aanwezig, waardoor het niet nodig is het apparaat handmatig uit te zetten.

Mangroove.nl
Logo