Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Top 5 beste elektrische kachels van 2022

Verwarm één of meerdere kamers met een elektrische kachel en bespaar op je gaskosten. Elektrische kachels zijn er in verschillende soorten en maten. Sommige zijn perfect voor kleine studeerkamers, andere modellen zet je met gemak in een grote woonkamer. Wij hebben de beste 5 modellen van 2022 voor je op een rij gezet.

 1. Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart
  De Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart is een zogenaamde convertorkachel. Je kunt er ruimtes tot 30 vierkante meter mee verwarmen. Handig is de bediening die je kunt doen via de Eurom Smart app. Zo kun je de kachel eenvoudig aan- en uitzetten vanuit je luie stoel. Je kunt de kachel ook bedienen d.m.v. de afstandsbediening die in het pakket aanwezig is. De ingebouwde thermostaat kun je instellen op de gewenste temperatuur. Op het model is een omval- en overhittingsbeveiliging aanwezig. Zo kun je de elektrische kachel ten alle tijde veilig gebruiken.
 2. Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart
  De Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart is handig voor in kleine kamers of ruimtes. Dit model kan namelijk kamers tot 15 vierkante meter verwarmen. Het maximale vermogen zit op 1500 watt en je kunt de kachel ook gebruiken in de badkamer. Maar ook als je een kleine studeerkamer wilt verwarmen is dit het perfecte model. De gewenste temperatuur kun je instellen dankzij de aanwezige thermostaat. Het instellen doe je door middel van de afstandsbediening die bij de kachel geleverd wordt, of via de Eurom app. Kies ervoor om de kachel op de gewenste plek naar te zetten of maak gebruik van de mogelijkheid de kachel aan de wand te monteren.
 3. Mill CO2200LEDMAX
  De Mill CO2200LEDMAX heeft een maximaal bereik van 30 vierkante meter. Perfect voor een kleine woonkamer of grote slaapkamer bijvoorbeeld. Zowel de temperatuur als het wattage kun je naar wens instellen. Aan de zijkant vind je een handige draaknop waarmee je precies de juiste temperatuur instelt. Er is een omvalbeveiliging aanwezig, net als een overhittingsbeveiliging. De kans op ongelukken wordt hierdoor geminimaliseerd.
 4. Duux Threesixty 2 Smart Heater Gray
  Ook de Duux Threesixty 2 Smart Heater Gray heeft een bereik van 30 vierkante meter. De kachel heeft een maximaal vermogen van 1800 Watt, maar kan ook op andere standen ingesteld worden. Zo kun je er ook voor kiezen om de kachel op 600 of 1.200 watt in te stellen. Je bepaalt dan ook zelf hoe sterk de kachel de ruimte moet verwarmen. De warme lucht wordt via de bovenzijde van het apparaat naar buiten geblazen. Dit zorgt voor een goede verspreiding in de kamer waardoor je een aangename temperatuur kunt creëren.
 5. Eurom Alutherm 1000 Wifi
  De Eurom Alutherm 1000 Wifi verwarmt ruimtes tot 11 vierkante meter. Deze elektrische kachel heeft dus geen groot warmtebereik, maar misschien ben jij wel juist op zoek naar een kachel voor in een kleine studeerkamer. De gewenste temperatuur kun je instellen op de kachel zelf, via een app of door middel van een afstandsbediening. De kachel is zeer stil en je kunt hem dan ook prima gebruiken als je vaak online meetings hebt bijvoorbeeld.

Mangroove.nl
Logo