Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Top 5 beste autonavigatie systemen van 2022

Als je regelmatig naar verschillende adressen toe moet rijden zonder dat je exact de weg weet dan is een autonavigatie systeem erg handig. Met zo’n systeem weet je precies hoe je moet rijden. Daarnaast zoekt het systeem ook de kortste route uit, waardoor je zo snel mogelijk op je bestemming bent. Ontdek de beste 5 autonavigatie systemen van 2022.

 1. TomTom Go Classic 6 Europa
  De TomTom Go Classic 6 Europa is voorzien van een 6 inch scherm en brengt je door heel Europa heen. Je hebt de mogelijkheid om je smartphone te koppelen aan dit systeem. Het voordeel hiervan is dat je de actuele verkeerssituatie te zien krijgt op het navigatiesysteem en dat ook inkomende oproepen en notificaties zichtbaar worden. Het scherm is anti- reflecterend waardoor alles goed zichtbaar is, ook als de zon fel je auto in schijnt.
 2. TomTom Go Professional 620 Europa
  De TomTom Go Professional 620 Europa is te gebruiken in zowel de auto als in een vrachtwagen. Het scherm is 6 inch groot en de kaart van Europa is voorgeïnstalleerd. Flits- en verkeersinformatie is gratis beschikbaar. Handig, want zo voorkom je bekeuringen en rijd je altijd over de snelste route. Ook de aanwezige wifi functionaliteit handig, vooral als er een update op het navigatiesysteem geïnstalleerd moet worden. In dat geval hoef je geen gebruik te maken van kabels.
 3. Garmin Drive 52 LMT-S Europa
  Met de Garmin Drive 52 LMT-S Europa ben je snel op je bestemming. Je koppelt het systeem eenvoudig aan je smartphone waardoor je altijd de beschikking hebt over de actuele verkeersinformatie. Het scherm heeft een diagonaal van 5,5 inch. Ook de functie die Tripadvisor beoordelingen laat zien van hotels en restaurant is een handige. Wil je tijdens je vakantierit ergens overnachten, dan heb je een plek om te slapen zo gevonden!
 4. TomTom Via 53 Europa
  De TomTom Via 53 Europa is een compact autonavigatie systeem met een schermdiagonaal van 5 inch. Het scherm is voorzien van een anti-reflecterende laag, waardoor je het onder elke weersomstandigheid goed kunt zien. Handig is de functie om het systeem te besturen door middel van spraak. Ook heb je de mogelijkheid om handsfree te bellen. Handig, want zo houd je beide handen aan het stuur. Koppel je smartphone aan het navigatiesysteem en bekijk meldingen en berichten. Het systeem updaten heb je geen kabels voor nodig, want er is wifi aanwezig.
 5. TomTom Go Expert 7
  De TomTom Go Expert 7 is voorzien van een 7 inch groot scherm. De reactiesnelheid van dit model is fors sneller geworden in vergelijking tot eerdere modellen. Is er een kaartupdate beschikbaar, dan kun je die eenvoudig via wifi downloaden en installeren. Je hoeft dan ook geen kabeltjes aan te sluiten op je computer. De kaartupdates kosten niks en zijn levenslang inbegrepen. Tijdens het rijden worden ook nuttige plaatsen op het scherm weergegeven. Handig als je een plek zoekt om een hapje te eten of ergens te overnachten. Verder profiteer je van de kortste en snelste route, mede dankzij de actuele verkeersinformatie die voortdurend wordt bekeken door het navigatiesysteem.

Mangroove.nl
Logo