Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Top 5 accuboormachines van 2022

Met een accuboormachine werk je draadloos en heb je geen netstroom in de buurt nodig. Handig als je een klus moet uitvoeren op een plek waar geen stopcontact aanwezig is. Er zijn veel accuboormachines te vinden, maar welk model is de beste? Wij hebben de top 5 accuboormachines van 2022 voor je in kaart gebracht. Ontdek de modellen en bestel de beste accuboormachine eenvoudig online.

 1. DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset
  Met de DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset klaar je elke klus. Er wordt een handige borenset en bitset meegeleverd waarmee je in metaal, steen en hout kunt boren. De accuboormachine maakt gebruik van een zogenaamde DeWalt XR accu. Deze accu kun je ook in andere apparaten gebruiken die op het zelfde accu platform functioneren. Ook intensief en zwaar schroefwerk voer je met dit model moeiteloos uit. Het gewicht is opvallend laag, met slechts 1,5 kilogram. Je kunt hierdoor uren achter elkaar doorwerken zonder dat je last krijgt van je arm.
 2. Makita DHP485RFJ + 100-delige bit- en borenset
  Met de Makita DHP485RFJ + 100-delige bit- en borenset boor je moeiteloos in hout, steen en metaal. Kies zelf uit hoe groot het boorgat moet worden. De uitgebreide set maakt het mogelijk om elk formaat boorgat te boren. De boorcapaciteit in hout is maximaal 38 millimeter. Maar ook het maken van boorgaten in baksteen en tegels is geen probleem voor deze accuboormachine. Er is dubbele led verluchting aanwezig. Handig als je een donkere ruimte aan de slag gaat.
 3. Makita HP457DWE + 100-delige bit- en borenset
  Of je nu in tegels, baksteen, metaal, hout, metselwerk of gips wilt boren, met de Makita HP457DWE + 100-delige bit- en borenset kan het allemaal. Er is op de boormachine ook een klopfunctie aanwezig namelijk. In hout kun je tot maximaal 36 millimeter boren. Het model weegt 1700 gram waardoor het prettig in de hand ligt. De accuboormachine werkt volledig draadloos, je hebt dan ook geen stroom in de buurt nodig. Zorg uiteraard wel voor een volle accu voordat je aan de slag gaat.
 4. Bosch EasyDrill 18V-40
  De Bosch EasyDrill 18V-40 heeft een gewicht van slechts 1,2 kilogram en is daardoor licht te noemen. Het maakt de accuboormachine geschikt voor zowel korte als langdurige klussen. De ingebouwde werklamp maakt het makkelijker te boren op plekken met weinig verlichting. In kunststof en metaal maak je gaten van maximaal 10 millimeter. Als je in hout gaat boren kun je een stapje verder gaan, tot maximaal 30 millimeter namelijk.
 5. Bosch UniversalImpact 18 SystemBox 210-delig (Accu-Klopboormachine)
  Wil je veel verschillende soorten klussen uitvoeren en in één koop alles in huis hebben? De Bosch UniversalImpact 18 SystemBox 210-delig (Accu-Klopboormachine) voldoet aan je wensen. De zeer uitgebreide set maakt het mogelijk om elke klus uit te voeren. Je krijgt tal van pluggen, bits en schroeven meegeleverd. Boor in onder andere hout, tegels en steen. In deze laatste twee boor je door de klopfunctie op de accuboormachine aan te zetten. De werklamp in de boormachine is handig, want ook bij weinig verlichting kun je de klus goed afmaken.

Mangroove.nl
Logo