Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

tips voor meer volume in je haar

Het lijkt erop dat iedereen tegenwoordig prachtig, volumineus haar heeft – en jij wilt ook graag die volle locks! Helaas is niet iedereen geboren met dik, voller haar. Gelukkig zijn er een aantal trucs die je kunt toepassen om het volume in je haar te vergroten.

Wat is volume?

“Wat is volume?” is een vraag die vaak gesteld wordt door mensen met fijn haar. Fijn haar kan moeilijk in model gebracht worden en heeft vaak weinig volume. Er zijn echter wel wat trucs om het haar meer volume te geven. In deze blog lees je tips om meer volume in je haar te krijgen.

De verschillende types van volume

Er zijn verschillende manieren om meer volume in je haar te krijgen. Je kan bijvoorbeeld je haar laten knippen, föhnen of stijlen met een rondborstige krultang. Ook verschillende producten kunnen helpen, zoals mousses, schuimdruppels en spray’s. Maar welk product past het beste bij jouw haartype?

In dit artikel geven we tips voor meer volume in je haar, afgestemd op jouw haartype!

Voordelen en nadelen van een volumineuze haardos

-Voordelen: een volumineuze haardos kan het uiterlijk van je gezicht ophalen, je ziet er jonger en aantrekkelijker uit. Ook kunnen dikke lokken helpen bij het beschermen van je nek en schouders tegen de kou.

-Nadelen: een volumineuze haardos kan lastig te onderhouden zijn, vooral als je niet genoeg tijd of energie hebt om er elke dag goed voor te zorgen. Ook kan een dikke bos haar soms in de war raken, wat vervelend kan zijn.

Wat zijn de beste producten voor meer volume in je haar?

Als je graag meer volume in je haar wilt, zijn er een aantal producten die hierbij kunnen helpen. Een mousse geeft bijvoorbeeld extra definitie en houdt je haar in model. Een volumepoeder kan ook helpen bij het creëren van meer volume, door het haar ’te liften’ vanaf de hoofdhuid. Daarnaast zijn er speciale shampoos en conditioners verkrijgbaar die bedoeld zijn om het haar meer body te geven. Het is belangrijk om je haar niet te weken met water voordat je deze producten gebruikt, want dan verlies je het effect ervan.

Hoe style ik mijn haar voor meer volume?

Als je dunner haar hebt, is het soms lastig om er volume in te krijgen. Gelukkig zijn er een aantal trucs die je kunt toepassen om meer volume in je haar te krijgen. Wij geven je graag enkele tips:

– Gebruik een volumepoeder: dit is een product dat je aanbrengt op de hoofdhuid en helpt je haar sneller in model te brengen en meer volume te geven.

– Gebruik mousse: mousse is een product dat ervoor zorgt dat je haar meer body krijgt. Het is belangrijk om hier niet te veel van te gebruiken, want dan kan het resultaat matig worden. Breng de mousse aan op vochtig of handdoekdroog haar en föhn daarna je haar in model.

– Gebruik een rondborstige borstel: als je föhnt, is het belangrijk om een rondborstige borstel te gebruiken. Deze borstel geeft je haar meer

Alternatieven voor een volumineuze haardos

Alternatieven voor een volumineuze haardos

Als je dun haar hebt, is het soms lastig om volume te creëren. Je kunt wel wat producten gebruiken, maar dat is niet altijd even effectief. Er zijn gelukkig ook andere manieren om meer volume in je haar te krijgen. In dit artikel geven we je tips voor alternatieven voor een volumineuze haardos.

Een van de beste alternatieven voor een volumineuze haardos is het gebruik van rollers. Dit is een methode die al lang wordt gebruikt en die nog steeds effectief is. Door je haar in rollers te draaien, geef je het extra volume en bounce. Het resultaat is een prachtige, volumineuze haardos.

Mangroove.nl
Logo