Thomson wasmachine TW814EU Outlet

Thomson wasmachine TW814EU
Zoek je een zuinige wasmachine met een grote capaciteit? De Thomson TW814EU draait zijn hand niet om voor 8 kg wasgoed aan én hij is nog eens zeer betaalbaar. De ideale wasmachine dus voor het hele gezin.
Energiezuinig en efficiënt
De Thomson TW814EU is een meer dan complete wasmachine die je geheel naar je eigen wensen en voorkeuren kunt instellen. Met een energielabel van A+++ hoort hij tot de zuinigste wasautomaten. Daarnaast is hij uitgerust met diverse functies waarmee hij niet alleen nog minder stroom verbruikt, maar ook waarmee je niet meer water verbruikt dan noodzakelijk. Met de startuitstelfunctie kun je de wasautomaat zo instellen dat hij ’s nachts draait. Dat is erg handig als je dubbeltarief hebt. Daarnaast past de Thomson TW814EU automatisch het waterverbruik aan naar het wasprogramma dat je kiest. Zo bespaar je flink op het waterverbruik.
Sla je voorkeursprogramma’s op
Het bedieningspaneel van de Thomson TW814EU heeft een knop die je kunt instellen op het type wasgoed, bijvoorbeeld katoen, synthetisch of gemengd. Op het LCD-scherm naast de knop kun je de temperatuur, het toerental voor het centrifugeren en extra functies zoals een snelle was instellen. Het LCD-scherm toont het programmaverloop en laat de resterende wastijd zien. Als je vaak dezelfde wasprogramma’s gebruikt, kun je deze opslaan in het geheugen. Zo hoef je met nog maar slechts een druk op de knop het juiste wasprogramma te selecteren.
Iets vergeten? Geen probleem!
Heb je de Thomson TW814EU wasautomaat net aangezet en vind je nog een vieze sok? De wasautomaat biedt de mogelijkheid om na het starten extra wasgoed toe te voegen. Als je teveel wasmiddel hebt gebruikt, dan worden overmatig veel bellen gevormd, waardoor de prestaties van de wasautomaat verminderen. De bellenverwijderingsfunctie verwijdert een buitensporige vorming van bellen en geeft je een seintje om bij de volgende was minder wasmiddel te gebruiken. Zo helpt de Thomson TW814EU je ook nog bij het besparen op je wasmiddel. Kortom: met zijn grote vulcapaciteit van 8 kg, zijn zuinige verbruik en vele extra functies is de veelzijdige Thomson TW814EU wasmachine een ideale wasautomaat voor het hele gezin!

 

Prijs: 379.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!