Thomson vaatwasser TDW 6047 INOX

De ideale vaatwasser voor grote gezinnen
Als je een groot gezin hebt, is er al gauw een heleboel afwas. Een vaatwasser is dan eigenlijk onmisbaar, omdat je anders alleen maar aan het afwassen bent. De Thomson vaatwasser TDW 6047 INOX is een ruime vaatwasser die plek biedt aan 14 couverts. De afwas van het hele gezin kan in één keer gedaan worden. De Thomson vaatwasser TDW 6047 INOX beschikt over energielabel A++ en is daarmee erg zuinig. Op jaarbasis kan dit je een hoop geld besparen.
Een afwasmachine met handige functies
Er zijn veel verschillende soorten afwas. Soms heb je zwaar aangekoekte pannen, de andere keer delicaat servies of juist alleen maar plastic bekers. Voor ieder type afwas heeft de Thomson vaatwasser TDW 6047 INOX een geschikt programma. De vaatwasser beschikt over zes verschillende programma's, onder andere een speciaal glas programma, een eco programma en een normaal programma. Als je de afwas snel schoon wil hebben, gebruik je het snelle programma. De vaatwasser is vrijstaand dus je kunt hem gemakkelijk ergens plaatsen. Een handige functie van de Thomson vaatwasser TDW 6047 INOX is de uitgestelde start. Met deze functie kun je van te voren instellen wanneer je wil dat de vaatwasser begint te draaien. Dit kan tot wel 24 uur van tevoren gedaan worden. Zo kun je precies timen dat de afwas net klaar is, wanneer je 's avonds thuis komt van werk.
Voordelen van de Thomson vaatwasser TDW 6047 INOX op een rijtje
Geschikt voor grote gezinnen
Energiezuinig met energielabel A++
Genoeg keus dankzij zes verschillende programma's
Uitgestelde startfunctie voor flexibiliteit
Vrijstaand model
Tijd voor leuke dingen
Met de Thomson vaatwasser TDW 6047 INOX sta je niet meer uren af te wassen en kun je je tijd leuker besteden. De grote vaatwasser wast al je afwas stralend schoon. Vooral bij grote gezinnen staat de vaatwasser vaak aan. Het is dan ook fijn dat de Thomson vaatwasser TDW 6047 INOX zuinig is met water én energie.

 

Prijs: 269.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!