Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

The North Face handschoenen kopen

De North Face-handschoenen zijn een van de beste op de markt, met een unieke combinatie van stijl en functionaliteit. Of je nu op zoek bent naar een paar handschoenen om mee te fietsen, hardlopen of wandelen, de North Face heeft iets voor iedereen. In deze artikel gaan we kijken naar wat er allemaal bij komt kijken bij het kopen van North Face-handschoenen!

Wat zijn de North Face handschoenen?

Als je op zoek bent naar een paar goede handschoenen, dan moet je zeker eens kijken naar de North Face handschoenen. Deze handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daardoor erg comfortabel om te dragen. Daarnaast houden ze je handen ook warm tijdens de koudere maanden.

De verschillende soorten North Face handschoenen

Als je op zoek bent naar goede handschoenen, is het merk North Face een goede keuze. North Face maakt verschillende soorten handschoenen, dus er is altijd wel eentje die bij jou past. In dit artikel lees je meer over de verschillende soorten North Face handschoenen en waar ze voor gebruikt kunnen worden.

De eerste soort is de Soft Shell gloves. Deze handschoenen zijn gemaakt van water- en winddicht materiaal, waardoor ze perfect zijn voor outdooractiviteiten in koud weer. De handschoenen zijn ademend, zodat je handen niet gaan transpireren. Daarnaast zijn ze lichtgewicht en flexibel, waardoor je makkelijk kan bewegen.

Een andere soort North Face handschoen is de Fleece gloves. Deze handschoenen zijn gemaakt van 100% polyester fleece en voelen daardoor heel warm aan. Ze zijn ideaal voor koude winters of om te dragen tijdens het skiën of snowboarden.

Voordelen en nadelen van een paar North Face handschoenen

Als je op zoek bent naar een paar goede wintersporthandschoenen, is The North Face een goede keuze. Ze zijn warm, waterdicht en winddicht, en hebben een goede pasvorm. Er zijn echter ook een paar nadelen.

Ten eerste zijn ze relatief duur. Als je niet bereid bent om veel geld uit te geven aan handschoenen, kun je beter iets anders zoeken. Ten tweede zijn ze niet heel ademend, dus als je snel gaat skiën of snowboarden in koud weer, kan het zijn dat je handen gaan zweten. Ten slotte zijn de vingers wat korter dan bij sommige andere merken, dus als je lange vingers hebt, kan het lastig zijn om deze handschoenen te dragen.

Alternatieven voor de North Face handschoenen

Als je op zoek bent naar een goedkope optie voor de North Face handschoenen, dan heb je geluk. Er zijn namelijk verschillende alternatieven beschikbaar die qua prijs en kwaliteit net zo goed zijn als de originele handschoenen. Hieronder hebben we enkele van de beste alternatieven voor de North Face handschoenen opgesomd:

1. Columbia Omni-Heat Reflective gloves

Deze handschoenen van Columbia zijn gemaakt van waterdicht materiaal en hebben een speciale reflecterende laag om ervoor te zorgen dat je handen warm blijven tijdens koud weer. De Columbia Omni-Heat Reflective gloves zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kosten ongeveer €35.- per paar.

2. The Mountain Hardwear Drystein II gloves

Deze Mountain Hardwear gloves zijn gemaakt van waterafstotend materiaal en hebben een speciale voering om ervoor te zorgen dat je handen droog blijven tijdens koud weer. De Drystein II gloves zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kosten ongeveer €45.- per paar.

3. The Marmot Women’s Power Stretch gloves

Deze handschoenen van Marmot hebben een speciale vulling die ervoor zorgt dat je handen warm blijven tijdens koud weer. De Marmot Women’s Power Stretch gloves zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kosten ongeveer €25.- per paar.

4. The Black Diamond Assault gloves

Deze handschoenen hebben een speciale voering om ervoor te zorgen dat je handen warm en droog blijven tijdens koud weer, evenals extra grip voor betere prestaties. De Black Diamond Assault gloves zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kosten ongeveer €40.- per paar.5.

5. The Patagonia R1 Hoody gloves

Deze handschoenen van Patagonia hebben een speciale vulling die ervoor zorgt dat je handen warm blijven tijdens koud weer. De R1 Hoody gloves zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kosten ongeveer €45.- per paar.

Mangroove.nl
Logo