Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Temz® Irrigatiesysteem Automatisch – Bewateringssysteem Tuin – Automatisch Watergeefsysteem – Irrigatiesysteem – Bewateringssysteem -…

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Bediening via mobiele app

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Taal handleiding

Engels

EAN

6096418463463

Categorieën

Tuin Bewatering Beregening Besproeiingscomputer

Merk

Temz

Bestuurbaar via app

Niet bestuurbaar via app

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: december 10, 2023 5:53 am Meer informatie
SKU: 9300000117364830 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Wil jij jouw tuin op de juiste tijden water geven? En alleen water geven als het nodig is? Met dit Irrigatiesysteem van Temz geef jij jouw tuin water op de juiste tijdstippen. Sluit de computer aan op de kraan, stel de computer in en je hebt er geen omkijken meer naar.

Voordelen van het Bewateringssysteem van Temz

  • Tijdsbesparing – De besproeiingscomputer doet het werk voor je, terwijl je niet eens thuis hoeft te zijn. Zelfs als je op vakantie bent, hoef je je geen zorgen te maken over water geven.
  • Zuinig gebruik – Met deze irrigatiecomputer bespaar je niet alleen werk, maar ook water bij het besproeien. De computer werkt efficiënt en zuinig.
  • De bewateringstijd wordt niet meer gemist – Zelfs gevoelige planten kunnen optimaal groeien dankzij betrouwbare bewatering en gaan niet dood. Want in tegenstelling tot de mens vergeet de computer niets.
  • Geen enkele groene zone wordt vergeten – Met de juiste programmering is de computerberegening constanter en betrouwbaarder. Heel jouw tuin krijgt het benodigde water dat ze nodig hebben.

Door gebruik te maken van een bewateringssysteem geef je jouw tuin water wanneer dat nodig is, ook wanneer je niet thuis bent of op bed ligt. Een tuin onderhouden kost veel tuin en werk. Onkruid moet verwijderd worden en de tuin heeft voldoende water nodig. Met dit irrigatiesysteem is het niet meer nodig om water te geven, maar laat je de computer de tuin water geven. Nu heb je weer tuin voor andere werkzaamheden in de tuin.

Productspecificaties:
Materiaal: ABS
Kleur: Zwart
Voeding: 2×1.5V AA alkaline batterij (NIET inbegrepen)
Toepasselijk Waterdruk: 0.05 ~ 0.8Mpa
Regensensor: Ja
Kinderslot: Ja
Batterij-indicator: Ja
Item Grootte: Ca. 16x9x6cm
Item Gewicht: Ca. 400g
Bevat: 1x Irrigatiesysteem

100% Tevredenheidsgarantie

Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een gepaste oplossing.

Temz® Irrigatiesysteem Automatisch – Bewateringssysteem Tuin – Automatisch Watergeefsysteem – Irrigatiesysteem – Bewateringssysteem -…
Temz® Irrigatiesysteem Automatisch – Bewateringssysteem Tuin – Automatisch Watergeefsysteem – Irrigatiesysteem – Bewateringssysteem -…
Mangroove.nl
Logo