Studio ME Telefoon Statief – Zwart: Een must-have accessoire!

Ben je op zoek naar een handig accessoire voor je telefoon of camera? Dan is het Studio ME Telefoon Statief in het zwart echt een must-have! Met zijn indrukwekkende hoogte van 170 cm, stevig en duurzaam ontwerp, en de mogelijkheid om zowel telefoons als camera’s te ondersteunen, zal dit statief je zeker niet teleurstellen. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het statief geleverd inclusief een handige Bluetooth afstandsbediening. Lees snel verder om alles te ontdekken wat dit statief te bieden heeft!

Studio ME Telefoon Statief – Zwart

8.2
Geweldig statief!
Het Studio ME 170 cm Telefoon Statief is een boven verwachting goed statief met een stevig en duurzaam ontwerp. Het is geschikt voor zowel telefoons als camera’s en wordt geleverd met een handige Bluetooth afstandsbediening. Klanten zijn ook tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van het statief. Enige minpunten zijn het ontbreken van een expliciete vermelding van waterdichtheid en het ontbreken van een beschermhoes. Al met al is het een super handig en multifunctioneel statief dat je zeker blij zal maken.
Pros
 • Hoogte van 170 cm
 • Stevig en duurzaam ontwerp
 • Geschikt voor zowel telefoons als camera’s
 • Inclusief Bluetooth afstandsbediening
Teleurstellende ervaring
 • Geen expliciete vermelding van waterdichtheid
 • Geen beschermhoes inbegrepen

Met de Studio ME – Statief 170 cm haal je de ideale metgezel in huis voor het maken van perfecte foto’s en video’s tijdens bijzondere momenten. Dit statief is niet alleen extra stevig, maar ook makkelijk mee te nemen. Het is geschikt voor zowel telefoons als (spiegelreflex)camera’s, waardoor je alle vrijheid hebt om de mooiste beelden vast te leggen.

Dit statief heeft een maximale werkhoogte van 170 cm en een minimale werkhoogte van 62 cm, waardoor je altijd de juiste hoogte kunt instellen voor jouw opname. Het statief is gemaakt van een combinatie van kunststof en aluminium, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit. Dankzij het verstelmechanisme met klemvergrendeling kun je het statief eenvoudig aanpassen aan jouw wensen.

Het Studio ME – Statief 170 cm wordt geleverd met een telefoonhouder, een Bluetooth afstandsbediening en een action cam adapter. Hierdoor kun je niet alleen je telefoon, maar ook een action cam op het statief bevestigen. De Bluetooth afstandsbediening zorgt ervoor dat je op afstand foto’s en video’s kunt maken, wat ideaal is voor selfies of groepsopnames.

Technische specificaties
 • Type statief: Tripod
 • Max. werkhoogte: 170 cm
 • Min. werkhoogte: 62 cm
 • Max. belastbaar gewicht: 3 kg
 • Inclusief snelkoppelplaat
 • Geschikt voor verschillende cameratypes: Smartphone, Actioncam, Compactcamera, Instantcamera, Spiegelreflexcamera, Systeemcamera, Videocamera

Kortom, met het Studio ME – Statief 170 cm ben je verzekerd van stabiele en professionele beelden tijdens al jouw speciale momenten. Of je nu een telefoon, een compactcamera of een spiegelreflexcamera gebruikt, dit statief biedt de perfecte ondersteuning voor al je opnames.

Handige telefoonstatief voor creators
 • Hoogte van 170 cm
 • Stevig en duurzaam ontwerp
 • Geschikt voor zowel telefoons als camera’s
 • Inclusief Bluetooth afstandsbediening

Boven verwachting goed statief

Het Studio ME 170 cm Telefoon Statief is een statief waar je echt blij van wordt. Het is een stevig en duurzaam ontwerp dat gemakkelijk op diverse ondergronden kan worden geplaatst. Met perfecte hoogtes om in te stellen, kun je de ideale positie vinden voor je telefoon of camera.

Een van de beste eigenschappen van dit statief is de Bluetooth afstandsbediening. Deze werkt uitstekend en snel in combinatie met een mobiele telefoon. Het is erg handig om op afstand foto’s te kunnen maken, zonder dat je je telefoon hoeft aan te raken.

Super handig en multifunctioneel

Veel klanten zijn erg tevreden over dit statief. Zo is het tijdens vakanties een handige metgezel gebleken voor het maken van foto’s en video’s met een GoPro. Het feit dat het statief licht van gewicht is, maakt het nog gemakkelijker om mee te nemen.

Het Studio ME 170 cm Telefoon Statief wordt geleverd met extra accessoires, waardoor je zowel je fotocamera als je iPhone erop kunt plaatsen. Dit maakt het statief multifunctioneel en geschikt voor verschillende apparaten. En als kers op de taart, kan het statief ook worden gebruikt als selfiestick.

Snelle levering en topaankoop

Klanten zijn tevreden over de snelle levering van dit product. Het is fijn om te weten dat je niet lang hoeft te wachten om met het statief aan de slag te gaan. Daarnaast wordt ook de kwaliteit van het statief geprezen. Het ligt fijn in de hand en is een echte topaankoop.

Andere telefoonstatieven voor je studio

Een stabiele keuze: Hoe kies je het juiste camerastatief of selfie stick met telefoonhouder?

Bij het selecteren van een camera statief en selfie stick met telefoonhouder zijn er een paar belangrijke factoren waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is het belangrijk om te controleren of het statief of de selfie stick compatibel is met jouw camera en telefoon. Controleer de maximale belasting van het statief om er zeker van te zijn dat het geschikt is voor jouw camera. Kijk ook naar de verstelbaarheid en stabiliteit van het statief, zodat je de gewenste hoek kunt bereiken en je camera of telefoon stabiel kunt houden tijdens het gebruik. Een andere factor om te overwegen is de grootte en draagbaarheid van het statief of de selfie stick. Als je van plan bent om het vaak mee te nemen, is het handig om een compact en lichtgewicht model te kiezen. Tot slot is het altijd een goed idee om de beoordelingen en meningen van andere gebruikers te lezen om een beter beeld te krijgen van de kwaliteit en prestaties van het product.

 • Stabiliteit: Zorg ervoor dat het statief stevig en stabiel is. Je wilt niet dat je telefoon wiebelt of valt tijdens het gebruik ervan. Controleer of het statief een stevige basis heeft en kijk of het ontwerp voorzien is van anti-slipvoeten
 • Hoogteaanpassing: Controleer of het statief in hoogte verstelbaar is. Dit is vooral handig als je verschillende opnames wilt maken vanuit verschillende hoeken. Zo kun je het statief aanpassen aan jouw behoeften
 • Duurzaamheid: Let op de kwaliteit van het materiaal waarvan het statief is gemaakt. Het moet stevig en duurzaam zijn, zodat het lang meegaat. Controleer ook of het statief gemakkelijk kan worden opgevouwen en meegenomen, vooral als je het vaak wilt gebruiken of onderweg bent
 • Compatibiliteit: Controleer of het statief compatibel is met andere accessoires, zoals externe lenzen of microfoons. Dit kan handig zijn als je je opnameapparatuur wilt uitbreiden
 • Prijs: Vergelijk de prijs van het statief met andere vergelijkbare modellen op de markt. Zorg ervoor dat je waar voor je geld krijgt en dat de prijs in verhouding staat tot de kwaliteit en functies van het statief

Tekenen dat het Studio ME Telefoon Statief niet geschikt is voor jou.

Veelgestelde vragen over camera statieven en selfie sticks met telefoonhouders

Is het statief geschikt voor zowel smartphones als camera’s?

Ja, het statief is geschikt voor zowel smartphones als camera’s. Het heeft een telefoonhouder standaard die geschikt is voor smartphones, en het heeft ook een camera statief waar je een camera op kunt bevestigen. Dus je kunt zowel je smartphone als je camera gebruiken met dit statief. Het is een veelzijdig product dat aan jouw behoeften voldoet.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken waar je op moet letten bij het kiezen van een camera statief met telefoonhouder?

Bij het kiezen van een camera statief met telefoonhouder zijn er enkele belangrijke kenmerken waar je op moet letten. Ten eerste is de hoogte van het statief belangrijk. Zorg ervoor dat het statief hoog genoeg is, zodat je comfortabel kunt fotograferen of filmen. Daarnaast is het ook handig als het statief verstelbaar is, zodat je de hoek en positie van je telefoon kunt aanpassen.

Een ander kenmerk om op te letten is de stabiliteit van het statief. Het is belangrijk dat het statief stevig staat en niet wiebelt, zodat je foto’s en video’s scherp blijven.

Daarnaast is het ook goed om te kijken naar de compatibiliteit van de telefoonhouder. Controleer of de telefoonhouder geschikt is voor jouw type smartphone en of deze stevig genoeg is om je telefoon veilig vast te houden.

Tot slot kan het handig zijn om een statief te kiezen met een Bluetooth afstandsbediening. Hiermee kun je je telefoon op afstand bedienen, wat handig is voor het maken van groepsfoto’s of het opnemen van vlogs.

Kortom, let bij het kiezen van een camera statief met telefoonhouder op de hoogte, verstelbaarheid, stabiliteit, compatibiliteit en eventuele extra functies zoals een Bluetooth afstandsbediening.

Kan het telefoonstatief ook gebruikt worden als selfiestick?

Ja, het telefoonstatief kan ook gebruikt worden als selfiestick. Het heeft een verstelbare houder waarmee je je telefoon kunt bevestigen en een uitschuifbare arm waarmee je selfies kunt maken. Daarnaast wordt het statief geleverd met een Bluetooth-afstandsbediening, zodat je foto’s kunt maken zonder je telefoon aan te raken. Het is dus een handig en veelzijdig accessoire voor zowel het maken van selfies als het gebruik van je telefoon als camera op een statief.

Hoe kan ik de Bluetooth-afstandsbediening van het telefoonstatief koppelen aan mijn smartphone?

Om de Bluetooth-afstandsbediening van het telefoonstatief aan je smartphone te koppelen, volg je de onderstaande stappen:

 1. Zorg ervoor dat de Bluetooth-functie op je smartphone is ingeschakeld.
 2. Schakel de Bluetooth-afstandsbediening van het telefoonstatief in door de aan/uit-knop ingedrukt te houden totdat het Bluetooth-pairinglampje begint te knipperen.
 3. Ga naar de Bluetooth-instellingen op je smartphone en zoek naar beschikbare apparaten.
 4. Selecteer het telefoonstatief in de lijst met beschikbare apparaten. Het kan worden weergegeven als “ME 170 cm Telefoon Statief” of een vergelijkbare naam.
 5. Volg de instructies op het scherm om de koppeling te voltooien. Mogelijk moet je een koppelingscode invoeren, die vaak te vinden is in de handleiding van het telefoonstatief.
 6. Zodra de koppeling is voltooid, zou je smartphone verbonden moeten zijn met de Bluetooth-afstandsbediening van het telefoonstatief.

Zijn er camera statieven die specifiek ontworpen zijn voor het maken van selfies met je telefoon?

Ja, er zijn camera statieven die specifiek ontworpen zijn voor het maken van selfies met je telefoon. Het “Studio ME 170 cm Telefoon Statief” is een voorbeeld van zo’n statief. Dit statief heeft een telefoonhouder en een selfiestick-functie, waardoor je gemakkelijk selfies kunt maken met je telefoon. Het statief wordt geleverd inclusief een Bluetooth afstandsbediening, zodat je de foto’s op afstand kunt maken.

Zijn er camera statieven die compatibel zijn met verschillende modellen smartphones?

Ja, er zijn camera statieven beschikbaar die compatibel zijn met verschillende modellen smartphones, zoals het Studio ME 170 cm Telefoon Statief – Zwart. Dit statief wordt geleverd met een telefoonhouder die geschikt is voor verschillende maten smartphones. Hierdoor kun je gemakkelijk je telefoon bevestigen en stabiele foto’s of video’s maken. Met de meegeleverde Bluetooth afstandsbediening kun je zelfs van een afstand foto’s nemen zonder dat je de smartphone hoeft aan te raken. Het statief is dus zeer veelzijdig en kan worden gebruikt met verschillende smartphone modellen.

Welke camera statieven zijn het meest geschikt voor het gebruik met een telefoonhouder?

Voor het gebruik met een telefoonhouder zijn er verschillende camera statieven die geschikt kunnen zijn. Een populaire keuze is een compact statief met een verstelbare telefoonhouder, zoals het “Studio ME 170 cm Telefoon Statief” dat je noemde. Dit statief heeft een telefoonhouder standaard en is specifiek ontworpen om te gebruiken met smartphones. Het biedt stabiliteit en flexibiliteit, zodat je je telefoon kunt vastzetten en verschillende hoeken kunt kiezen voor het maken van foto’s of video’s. Daarnaast wordt het geleverd met een Bluetooth afstandsbediening, waarmee je van een afstand foto’s kunt maken. Andere camera statieven die geschikt zijn voor gebruik met een telefoonhouder zijn bijvoorbeeld compacte tafelstatieven, ministatieven of flexibele gorillapod statieven. Het belangrijkste is dat je kijkt naar de compatibiliteit met een telefoonhouder en dat het statief stevig genoeg is om je telefoon veilig vast te houden tijdens het gebruik.

Ontdek nu de veelzijdigheid van de Studio ME 170 cm Telefoon Statief – Zwart! Maak moeiteloos de mooiste foto’s en video’s met deze handige tripod, selfiestick en telefoonhouder in één.

Tags:

mangroove.nl
Logo