Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Steak Lover Set 3 delen | Gietijzeren braadpan 26 cm | incl. koksmes en insteekthermometer met leder handvatbescherming luxe cadeau

Merk

Generisch

Kleur

zwart

Inclusief deksel

Nee

Materiaal

Gietijzer

Geschikt voor type warmtebron

Geschikt voor alle warmtebronnen

Vaatwasser veilig

Nee

Cool touch handgreep

Nee

Aantal artikelen in verpakking

3 stuk(s)

EAN

4056499049217

Diameter pan bovenzijde

26 cm

Diameter pan onderzijde

26 cm

Type anti-aanbaklaag

Geen anti-aanbaklaag

Type pan

Grillpan

Categorieën

Koken & Tafelen Pannen Grillpannen

Diameter bovenkant pan

24 tot 26 cm, 26 tot 28 cm

Geschikt voor soort warmtebron

Geschikt voor alle warmtebronnen, Elektrisch, Gas, Keramisch, Inductie, Halogeen

Laatste prijs update: november 29, 2023 6:34 pm Meer informatie
SKU: 9300000141513466 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • Kwaliteit voor de eeuwigheid: Onze gietijzeren producten zijn onderworpen aan hoge kwaliteitscontroles en staan garant voor jarenlang plezier van het product. Bij de juiste verzorging gaat de braadpan een leven lang mee. Dankzij de pre-geoliede afwerking is hij bovendien direct klaar voor gebruik.
  • Anti-aanbakeffect zonder coating: door de zich in de loop van de tijd vormende patina ontwikkelt je braadpan na elk gebruik een steeds sterker wordende natuurlijke anti-aanbakeigenschappen.
  • Beste resultaten: dankzij langdurige warmteopslag en gelijkmatige verdeling lukt elk gerecht je probleemloos.
  • Universeel inzetbaar: je nieuwe gietijzeren pan is het ideale accessoire voor het koken en braden op alle warmtebronnen; of het nu gaat om elektrische, gas, ceraan of inductie. Maar ook op je barbecue, in de oven, boven de open haard of gloed kan hij mega goed worden gebruikt.
  • Bijzonder extra: om bij het koken niet te heet te worden, wordt de braadpan van gietijzer geleverd met een handgreep van echt leer. De hittebestendige binnenvoering beschermt je tijdens het transport van de pan veilig tegen brandwonden. Voor de beste grip wordt de ijzeren pan dus geleverd met een lederen handbescherming voor het handvat. Hij ligt niet alleen prettig in de hand, maar beschermt je ook tegen brandwonden door het hittebestendige binnenmateriaal. LET OP: Gebruik de handbescherming alleen om de pan te vervoeren, niet tijdens het braden op de grill, het fornuis of in de oven! Na gebruik reinig je de pan eenvoudig met heet water (zonder afwasmiddel) en berg je hem binnen handbereik op via de uitsparing in het handvat. Let op: De patina heeft een belangrijke beschermende functie! Gebruik daarom geen sterk zure voedingsmiddelen in uw pan, deze tasten het patina aan. Laat de pan niet leeg op of in een kookplaat staan. En giet nooit koud water op het hete materiaal, hierdoor kan het gietijzer barsten.
  • Set bestaat uit hoogwaardig, scherp kook/vleesmes, gietijzerpan met leder handvat en digitale vleesthermometer (via USB opladbaar)
Steak Lover Set 3 delen | Gietijzeren braadpan 26 cm | incl. koksmes en insteekthermometer met leder handvatbescherming luxe cadeau
Steak Lover Set 3 delen | Gietijzeren braadpan 26 cm | incl. koksmes en insteekthermometer met leder handvatbescherming luxe cadeau
Mangroove.nl
Logo